Adet.transformator met laagspanningDoel en toepassingsgebied

  • vrijgavetijd:2022-09-29 08:36:12
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:194
  • Korte omschrijving:

    Adet.,Wiringwijze van droge transformator:Productieproces en stappen van droge transformatorAdet.Transformer isHet zal ook vee

Artikel inhoud

Wiringwijze van droge transformator:

Productieproces en stappen van droge transformator

Adet.Transformer is

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Ticuantepe.Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling,Adet.Transformer reverse power transmissie, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, d.w.z. isolatie afstand.

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.


Adet.transformator met laagspanningDoel en toepassingsgebied



Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing,Adet.Fabriek voor droge isolatie-transformatoren, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Visuele controle voor de controle van de transformator

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketenDe input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;


Adet.transformator met laagspanningDoel en toepassingsgebied



lekkage van bout- of buisexterne draad

Waar is goedHoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

Wanneer oliemonsters worden gebruikt moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Adet.Verminderde isolering

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Overige productinformatie
  • Scottsdale.Mobiele hydraulische hefbrugHoe te repareren?

    Scottsdale.Mobiele hydraulische hefbrugHoe te repareren?

  • Toulon.Mobiel hydraulisch hefplatform met schaarDe basisstructuur van

    Toulon.Mobiel hydraulisch hefplatform met schaarDe basisstructuur van

  • Rostock.Een persoon kleine liftFuncties en algemene specificaties

    Rostock.Een persoon kleine liftFuncties en algemene specificaties

  • Austin.Indoor vast hydraulisch hefplatformWaar moet u op letten bij dagelijks gebruik?

    Austin.Indoor vast hydraulisch hefplatformWaar moet u op letten bij dagelijks gebruik?

  • Benxi StadHydraulisch vast hefplatformMarktprijsopgave

    Benxi StadHydraulisch vast hefplatformMarktprijsopgave

  • Gottingen.Handmatig hydraulisch hefplatformDe kracht van marktconcurrentie

    Gottingen.Handmatig hydraulisch hefplatformDe kracht van marktconcurrentie

  • Catania.kgmElektrisch vast hydraulisch hefplatformimpact op het leven

    Catania.kgmElektrisch vast hydraulisch hefplatformimpact op het leven

  • Catania.kgmKlein elektrisch hydraulisch hefplatformProductonderzoek

    Catania.kgmKlein elektrisch hydraulisch hefplatformProductonderzoek

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!