Agere Maryam.transformator met luchtkoeling in olieZwakke vraag naar hoge temperaturen, prijzen zijn

  • vrijgavetijd:2022-09-29 08:42:52
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:246
  • Korte omschrijving:

    Agere Maryam.,I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand m

Artikel inhoud

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Agere Maryam.Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Kilju.De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.


Agere Maryam.transformator met luchtkoeling in olieZwakke vraag naar hoge temperaturen, prijzen zijn gedaald



Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding,Agere Maryam.Quota voor olie ondergedompelde transformator, en er mag geen vuil zijn.

Hoe de droge transformator te onderhouden?

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

WerkbeschrijvingNatuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, vind eerst het lekkagepunt,Agere Maryam.Transformer punt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Aanbeveling en raadplegingHet wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein,Agere Maryam.Lijst van verliesnormen voor droge transformatoren, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Ten eerste, hoewel droge transformator een sterke vochtbestendigheid heeft, is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht, met name het isolatieniveau van droge transformator die in China wordt vervaardigd is laag (lagere brandvertragingsgraad) Daarom kan de droge transformator alleen hoge stabiliteit verkrijgen als de luchtvochtigheid onder %. De droge transformator moet ook worden voorkomen dat de werking voor een lange tijd wordt stopgezet om ernstige vochtigheid te voorkomen. Wanneer de grondverzetswaarde minder is dan /V (bedrijfskpanning), geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Agere Maryam.Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

lekkage van olie op elektrische lasstand

Dry type transformator bedrijf

Overige productinformatie
  • Qinghuangdao.Elektrisch vast hydraulisch hefplatformVergelijkende analyse van het reparatieproces

    Qinghuangdao.Elektrisch vast hydraulisch hefplatformVergelijkende analyse van het reparatieproces

  • Qinghuangdao.Volautomatisch hydraulisch hefplatformWat moet er van tevoren worden voorbereid tijdens

    Qinghuangdao.Volautomatisch hydraulisch hefplatformWat moet er van tevoren worden voorbereid tijdens

  • Qinghuangdao.Hydraulisch vast hefplatformWat zijn de opmerkelijke voordelen in gebruik?

    Qinghuangdao.Hydraulisch vast hefplatformWat zijn de opmerkelijke voordelen in gebruik?

  • Qinghuangdao.Staalplaat van de instapbrugWaarop moet worden gelet tijdens onderhoud?

    Qinghuangdao.Staalplaat van de instapbrugWaarop moet worden gelet tijdens onderhoud?

  • Davintel.Mobiele hydraulische instapbrugMontageschema:

    Davintel.Mobiele hydraulische instapbrugMontageschema:

  • Cassell.Fabriek liftfabriekWaar moet u op letten bij het bedienen?

    Cassell.Fabriek liftfabriekWaar moet u op letten bij het bedienen?

  • Bochum-HordelKleine vrachtliftHet consumptiebeleid moet de intensiteit en het ritme begrijpen

    Bochum-HordelKleine vrachtliftHet consumptiebeleid moet de intensiteit en het ritme begrijpen

  • Zalaegerszeg.Hydraulische heftafel kleinAnalyse van de redenen voor de daling van de productie en ve

    Zalaegerszeg.Hydraulische heftafel kleinAnalyse van de redenen voor de daling van de productie en ve

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!