Gegre Guracha.transformator s13-50De doseringsvereiste:

  • vrijgavetijd:2022-09-29 09:33:54
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:210
  • Korte omschrijving:

    Gegre Guracha.,Geluid bij faseuitvalOorzaken van brand in transformatorGegre Guracha.Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de

Artikel inhoud

Geluid bij faseuitval

Oorzaken van brand in transformator

Gegre Guracha.Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is,Gegre Guracha.Grote olie ondergedompelde transformator,Gegre Guracha.Elektrische transformator-olie ondergedompeld, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;


Gegre Guracha.transformator s13-50De doseringsvereiste:



Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.


Gegre Guracha.transformator s13-50De doseringsvereiste:



Wanneer oliemonsters worden gebruikt,Gegre Guracha.Structuur van de distributietransformator, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Design merkDry type transformator bedrijf

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Gegre Guracha.Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Fabriek voor droge transformatoren

Overige productinformatie
  • BotouProductie hydraulisch hefplatformHoe het model te verdelen?

    BotouProductie hydraulisch hefplatformHoe het model te verdelen?

  • Louisville.Marco hydraulisch hefplatformHoe maak je goed schoon?

    Louisville.Marco hydraulisch hefplatformHoe maak je goed schoon?

  • BraziliëHydraulisch hefplatform in de kelderToepassingskennis en gezond verstand van de verwerking v

    BraziliëHydraulisch hefplatform in de kelderToepassingskennis en gezond verstand van de verwerking v

  • Ajaksho.Hydraulisch hefplatformSterke en zwakke punten in productgebruik

    Ajaksho.Hydraulisch hefplatformSterke en zwakke punten in productgebruik

  • Ajaksho.Push-pull hydraulisch hefplatformEnergiekosten

    Ajaksho.Push-pull hydraulisch hefplatformEnergiekosten

  • Ajaksho.Vast hydraulisch hefplatformAard van consumptie

    Ajaksho.Vast hydraulisch hefplatformAard van consumptie

  • Ajaksho.OpklapbrugGunstigere prijs:

    Ajaksho.OpklapbrugGunstigere prijs:

  • Waubzheh.Hydraulische mobiele instapbrugToepassing in productie-installatie

    Waubzheh.Hydraulische mobiele instapbrugToepassing in productie-installatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!