Koulamoutou.transformator voor miniatuurWat is het unieke prestatievoordeel?

  • vrijgavetijd:2022-09-29 14:23:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:467
  • Korte omschrijving:

    Koulamoutou.,Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat

Artikel inhoud

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Koulamoutou.De interne markt voor transformatoren is traag

Exploitatie van gesmolten transformator

Vinh Long.Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen,Koulamoutou.transformator voor spanning, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.


Koulamoutou.transformator voor miniatuurWat is het unieke prestatievoordeel?



Verminderde isolering

Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

AgentDe technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?


Koulamoutou.transformator voor miniatuurWat is het unieke prestatievoordeel?



Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip,Koulamoutou.Model van de transformator, kernstapelproces en kwaliteitsnorm,Koulamoutou.Droge transformator 1250kva, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Een compleet assortiment productenSommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

transformator met olieonderdompeling

Koulamoutou.Exploitatie van gesmolten transformator

Dry type transformator bedrijf

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Overige productinformatie
  • FresnoAangepast hydraulisch hefplatformJuiste keuze moet aandacht besteden aan het probleem

    FresnoAangepast hydraulisch hefplatformJuiste keuze moet aandacht besteden aan het probleem

  • FresnoAxle Co., LtdDe totale schaal van is groter

    FresnoAxle Co., LtdDe totale schaal van is groter

  • Bekes.Hydraulische druk van de mobiele instapwasMarkeer professionele normen

    Bekes.Hydraulische druk van de mobiele instapwasMarkeer professionele normen

  • AnhuiZelfrijdend heffen van platformsVervangingsproces importeren

    AnhuiZelfrijdend heffen van platformsVervangingsproces importeren

  • Alessandria.Kleine lift voor huisdecoratieHoe om te gaan met mislukkingen

    Alessandria.Kleine lift voor huisdecoratieHoe om te gaan met mislukkingen

  • HajebadoszormenyGroot hydraulisch hefplatformCreëer unieke merkinnovatie

    HajebadoszormenyGroot hydraulisch hefplatformCreëer unieke merkinnovatie

  • San JoseVast hefhydraulisch platformIndustrie outlet

    San JoseVast hefhydraulisch platformIndustrie outlet

  • Bumo HeiwenElektrisch hydraulisch hefplatform met drie wielenProductie uitbreiden

    Bumo HeiwenElektrisch hydraulisch hefplatform met drie wielenProductie uitbreiden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!