Sunyani.1200kva krachttransformatorVerdediging tegen verschillende gradaties van chemische variatie

  • vrijgavetijd:2022-09-29 16:50:29
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:600
  • Korte omschrijving:

    Sunyani.,fabrikant van droge transformatorenBij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nod

Artikel inhoud

fabrikant van droge transformatoren

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Sunyani.De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, enz.

Vallende buitenlandse zaken en piercing

Kyongju.kgmDe warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls,Sunyani.Fabriek voor droge isolatie-transformatoren, let op de volgende zaken:

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn,Sunyani.3000 olie ondergedompelde transformator, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk,Sunyani.S13 technische parameters van olie ondergedompelde transformator, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.


Sunyani.1200kva krachttransformatorVerdediging tegen verschillende gradaties van chemische variatie



fabrikant van droge transformatoren

Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

Wiringwijze van droge transformator:

Onderzoek naar productenfabrikant van droge transformatoren

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Sunyani.De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

lekkage van olie op elektrische lasstand

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Overige productinformatie
  • Torino.Hydraulische post voor hefplatformNieuw product

    Torino.Hydraulische post voor hefplatformNieuw product

  • Gottingen.Hydraulisch vast hefplatformClassificatie en functie

    Gottingen.Hydraulisch vast hefplatformClassificatie en functie

  • Gottingen.Elektrisch hefhydraulisch platformHet productieproces is completer

    Gottingen.Elektrisch hefhydraulisch platformHet productieproces is completer

  • Gottingen.Dubbel schuifhydraulisch hefplatformDe huidige stand van de industrie

    Gottingen.Dubbel schuifhydraulisch hefplatformDe huidige stand van de industrie

  • Gottingen.Hydraulisch mobiel type instapkasHet water van de industrie blijkt zo diep te zijn

    Gottingen.Hydraulisch mobiel type instapkasHet water van de industrie blijkt zo diep te zijn

  • Den HaagHydraulische instapbrug mobiel typeLevering

    Den HaagHydraulische instapbrug mobiel typeLevering

  • Alphen aan den RijnZelfrijdend heffen van platformsBeste procesparameters

    Alphen aan den RijnZelfrijdend heffen van platformsBeste procesparameters

  • Zhuozhou.Kleine lift villaInspectie en onderhoud

    Zhuozhou.Kleine lift villaInspectie en onderhoud

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!