Tougue.Aanpassing van transformatorenHet toepassingsgebied:

  • vrijgavetijd:2022-09-30 18:34:11
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:344
  • Korte omschrijving:

    Tougue.,Wanneer de transformator uit de fase is, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden en er is ge

Artikel inhoud

Wanneer de transformator uit de fase is, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Tougue.De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Tambopata.kgmBij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Losse kernschroef

Elektrische transformator-installatie


Tougue.Aanpassing van transformatorenHet toepassingsgebied:



Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt,Tougue.Wat is de prijs van 2000kVA transformator, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Omvang van de productenVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie,Tougue.Prijs van 2000kVA droge transformator, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).


Tougue.Aanpassing van transformatorenHet toepassingsgebied:



De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, ’ Idquo; D, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Goede kwaliteitDe staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Hoeveel kost de transformator?

Tougue.In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist,Tougue.50 kV-box type transformator, te verminderen.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

transformator met olieonderdompeling

Overige productinformatie
  • Busia.kgmHydraulische heftafel met schaarvorkOp welke problemen moet worden gelet bij gebruik en nie

    Busia.kgmHydraulische heftafel met schaarvorkOp welke problemen moet worden gelet bij gebruik en nie

  • Busia.kgmHydraulische hefbrugProblemen bij de verwerking

    Busia.kgmHydraulische hefbrugProblemen bij de verwerking

  • PingshanCity in CanadaHydraulisch vast type gemonteerde asDownstream-inkoop verzwakte en verzendinge

    PingshanCity in CanadaHydraulisch vast type gemonteerde asDownstream-inkoop verzwakte en verzendinge

  • BotropNameProfessionele hefplatform van aluminiumlegeringBekijk meer

    BotropNameProfessionele hefplatform van aluminiumlegeringBekijk meer

  • Delancey.Penthouse kleine liftHoe de richting van gedrag te beoordelen?

    Delancey.Penthouse kleine liftHoe de richting van gedrag te beoordelen?

  • HaExperiment met hydraulisch hefplatformFactoren die het gebruik beïnvloeden

    HaExperiment met hydraulisch hefplatformFactoren die het gebruik beïnvloeden

  • Seattle.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch platformEnorme vraag naar infrastructuurinvesteringen

    Seattle.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch platformEnorme vraag naar infrastructuurinvesteringen

  • Varna.Hydraulisch hefplatformAnalyse van specifieke managementbehoeften

    Varna.Hydraulisch hefplatformAnalyse van specifieke managementbehoeften

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!