Boke.Afbeelding van de gedemonteerde transformator met olieonderdompelingWat zijn de vereisten voor

  • vrijgavetijd:2022-09-30 19:09:11
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:567
  • Korte omschrijving:

    Boke.,Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote kracht

Artikel inhoud

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken,Boke.Structuur van een olietransformator, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Boke.Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Rosario.De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte,Boke.Wat is de belangrijkste functie van de transformator, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator


Boke.Afbeelding van de gedemonteerde transformator met olieonderdompelingWat zijn de vereisten voor installatie?



Wat is de belangrijke rol van de transformator

De fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, voor een bepaalde belasting, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

KwaliteitsgarantieGeluid,Boke.Prijs van droge transformator 2500, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Elektrische transformator-installatie

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?


Boke.Afbeelding van de gedemonteerde transformator met olieonderdompelingWat zijn de vereisten voor installatie?



Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Welkom bij het informerenWat is de belangrijke rol van de transformator

Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

Oorzaken van brand in transformator

Boke.De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw

Overige productinformatie
  • Stad JilinHydraulisch vast hefplatformHoe wordt het opgeslagen?

    Stad JilinHydraulisch vast hefplatformHoe wordt het opgeslagen?

  • Stad JilinDubbele kolom hydraulisch hefplatformVoordelen van industriële ontwikkeling

    Stad JilinDubbele kolom hydraulisch hefplatformVoordelen van industriële ontwikkeling

  • Stad JilinBeweegbaar hydraulisch hefplatformdirect materiaal

    Stad JilinBeweegbaar hydraulisch hefplatformdirect materiaal

  • Stad JilinHuangshi instapbrugStrikt de productkwaliteit controleren

    Stad JilinHuangshi instapbrugStrikt de productkwaliteit controleren

  • Busia.kgmHydraulische instapbrug Vaste instapbrugAnalyse van het verbindingsformulier

    Busia.kgmHydraulische instapbrug Vaste instapbrugAnalyse van het verbindingsformulier

  • Villaban.kgmZelfrijdend getransporteerd vorkheftruckProductieproces

    Villaban.kgmZelfrijdend getransporteerd vorkheftruckProductieproces

  • Seattle.Kleine lift tentoonstellingshalInspectie- en vervangingsoperatie

    Seattle.Kleine lift tentoonstellingshalInspectie- en vervangingsoperatie

  • Shuangluan. kgmAangepast hydraulisch hefplatformproductie aanbod:

    Shuangluan. kgmAangepast hydraulisch hefplatformproductie aanbod:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!