LugduBrand van olie ondergedompelde transformatorBelangrijkste productieproces:

  • vrijgavetijd:2022-10-01 18:19:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:481
  • Korte omschrijving:

    Lugdu,Verschillende afleidingsmethoden droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl oliet

Artikel inhoud

Verschillende afleidingsmethoden droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

LugduVerhoging van het proces van droge transformator?

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt,LugduWat is de starttemperatuur van de droge transformator ventilator, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Cluge napokaBij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

fabrikant van droge transformatoren


LugduBrand van olie ondergedompelde transformatorBelangrijkste productieproces:



Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Verhoging van het proces van droge transformator?

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Lijst van installatiematerialenWanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.


LugduBrand van olie ondergedompelde transformatorBelangrijkste productieproces:



In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand,LugduIndeling van droge transformatoren, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

LugduVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Overige productinformatie
  • buffelsMobiele hydraulische instapbrughoge kwaliteit

    buffelsMobiele hydraulische instapbrughoge kwaliteit

  • PabischeMobiele hefbare hydraulische instapbrugAanpassing van de pasvorm van de eenheid:

    PabischeMobiele hefbare hydraulische instapbrugAanpassing van de pasvorm van de eenheid:

  • MinsterOpenluchthefplatform van het type geleiderailStabiliteit in constructief ontwerp

    MinsterOpenluchthefplatform van het type geleiderailStabiliteit in constructief ontwerp

  • vredeThuis buiten kleine liftTechnische methoden in bescherming

    vredeThuis buiten kleine liftTechnische methoden in bescherming

  • NiveauHydraulisch hefplatformInterne en externe roestverwijdering, onderhoud, anticorrosie, roestver

    NiveauHydraulisch hefplatformInterne en externe roestverwijdering, onderhoud, anticorrosie, roestver

  • ChengdeCity in California USAAutomatisch hydraulisch platform voor heffen en zakkenDe kracht van mar

    ChengdeCity in California USAAutomatisch hydraulisch platform voor heffen en zakkenDe kracht van mar

  • Shiqiqing oude stadHydraulische liftWaar te gebruiken?

    Shiqiqing oude stadHydraulische liftWaar te gebruiken?

  • Raleigh.hydraulische liftPraat over de technische problemen van installatie en onderhoud

    Raleigh.hydraulische liftPraat over de technische problemen van installatie en onderhoud

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!