Harat az Zawiyah.Droge type transformator model scb10Combineer meerdere krachten om samen te regeren

  • vrijgavetijd:2022-10-03 20:25:37
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:535
  • Korte omschrijving:

    Harat az Zawiyah., terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transfo

Artikel inhoud
terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Harat az Zawiyah.De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Sabh 257;Door een slechte afdichting, in het algemeen,Harat az Zawiyah.Vooruitzichten van de transformator, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Look van olie van de radiator

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.


Harat az Zawiyah.Droge type transformator model scb10Combineer meerdere krachten om samen te regeren



Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator,Harat az Zawiyah.100 box type transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Bereik(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Droge transformator


Harat az Zawiyah.Droge type transformator model scb10Combineer meerdere krachten om samen te regeren



Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Variabele kostenExploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast,Harat az Zawiyah.Prijs van gerecycleerde droge transformator, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Harat az Zawiyah.Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Overige productinformatie
  • Cinisello Balsamo.Prijs hydraulische liftGebruik samenvatting en foutanalyse en verwerking

    Cinisello Balsamo.Prijs hydraulische liftGebruik samenvatting en foutanalyse en verwerking

  • TulamoreHet veranderen van handmatig hydraulisch heffen naar elektrisch hydraulisch heffenHoe is de

    TulamoreHet veranderen van handmatig hydraulisch heffen naar elektrisch hydraulisch heffenHoe is de

  • TulamoreHydraulisch hefplatform van vorktypeWaar moet je op letten bij het kopen?

    TulamoreHydraulisch hefplatform van vorktypeWaar moet je op letten bij het kopen?

  • TulamoreZelfrijdend hydraulisch hefplatformIs de ontwikkelwaarde hoog?

    TulamoreZelfrijdend hydraulisch hefplatformIs de ontwikkelwaarde hoog?

  • TulamoreContainerspecifieke instapbrugHoe op te ruimen?

    TulamoreContainerspecifieke instapbrugHoe op te ruimen?

  • Mocheng.Hydraulische instapbrug Vaste instapbrugHet vormproces is anders

    Mocheng.Hydraulische instapbrug Vaste instapbrugHet vormproces is anders

  • Baja.6-meter hefplatform van de aluminiumlegeringMoet aan verschillende nauwkeurigheidseisen voldoen

    Baja.6-meter hefplatform van de aluminiumlegeringMoet aan verschillende nauwkeurigheidseisen voldoen

  • Zhongshan.Mitsubishi Kleine LiftHoe wordt het geïdentificeerd?

    Zhongshan.Mitsubishi Kleine LiftHoe wordt het geïdentificeerd?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!