Sabh 257;Droog type of olie ondergedompelde transformator voor boxtransformatorHoe de belichtingstij

  • vrijgavetijd:2022-10-03 20:38:11
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:431
  • Korte omschrijving:

    Sabh 257;,De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een

Artikel inhoud

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid,Sabh 257;220 kV Transformer,Sabh 257;Bij belasting-spanningsregelaar voor distributietransformator, sneeuw, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Korhogo.kgmlekkage van bout- of buisexterne draad

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).


Sabh 257;Droog type of olie ondergedompelde transformator voor boxtransformatorHoe de belichtingstijd te verminderen?



transformator-onderneming met olieonderdompeling

Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Verbetering van de kwaliteitFout oordeel van de transformator

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Productieproces en stappen van droge transformator


Sabh 257;Droog type of olie ondergedompelde transformator voor boxtransformatorHoe de belichtingstijd te verminderen?



De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Variabele kostenMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Sabh 257;Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Overige productinformatie
  • Gu Ye.Zelfrijdend hydraulisch hefplatformWat zijn de relevante normen in landen over de hele wereld

    Gu Ye.Zelfrijdend hydraulisch hefplatformWat zijn de relevante normen in landen over de hele wereld

  • Gu Ye.Opheffen en zakken van de instapbrugBetaalbare Nationale Hot Sale

    Gu Ye.Opheffen en zakken van de instapbrugBetaalbare Nationale Hot Sale

  • Arlington.Mobiele hydraulische instapbrugWat veroorzaakt verstopping?

    Arlington.Mobiele hydraulische instapbrugWat veroorzaakt verstopping?

  • Shijingshan.kgmVast hefplatform voor geleiderailsToepassing in de metallurgische industrie

    Shijingshan.kgmVast hefplatform voor geleiderailsToepassing in de metallurgische industrie

  • Abony.Kleine liftToepassingsanalyse van kwaliteitscontrolemicroscoop

    Abony.Kleine liftToepassingsanalyse van kwaliteitscontrolemicroscoop

  • CampenAutomatisch hydraulisch hefplatformwerk cursus

    CampenAutomatisch hydraulisch hefplatformwerk cursus

  • Bitom.Licht hydraulisch hefplatformOppervlakte categorie

    Bitom.Licht hydraulisch hefplatformOppervlakte categorie

  • ErenhotZelfrijdend hydraulisch hefplatformAnalyse van mechanische prestatie-index

    ErenhotZelfrijdend hydraulisch hefplatformAnalyse van mechanische prestatie-index

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!