Vavatenina.kgmGedeeltelijke ontladingsnorm voor droge transformatorenHoe om te gaan met ongevallen i

  • vrijgavetijd:2022-10-04 19:53:54
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:373
  • Korte omschrijving:

    Vavatenina.kgm,Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomto

Artikel inhoud

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %,Vavatenina.kgmTransformer en boxtransformator, % en % per rang.

Vavatenina.kgmElektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations,Vavatenina.kgmElektrische elektronische besturing, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

WarschauDaarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Wiringwijze van droge transformator:

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.


Vavatenina.kgmGedeeltelijke ontladingsnorm voor droge transformatorenHoe om te gaan met ongevallen in het project?



De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

veiligheidseisenElektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.


Vavatenina.kgmGedeeltelijke ontladingsnorm voor droge transformatorenHoe om te gaan met ongevallen in het project?



Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

De goedkoopsteNa het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Vavatenina.kgmFout oordeel van de transformator

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Hoeveel kost de transformator?

Overige productinformatie
  • Oberhausen.Op cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformWerkkenmerken en risicofactoren

    Oberhausen.Op cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformWerkkenmerken en risicofactoren

  • Oberhausen.Automobiel hydraulisch hefplatformHoe de draairichting te onderscheiden?

    Oberhausen.Automobiel hydraulisch hefplatformHoe de draairichting te onderscheiden?

  • Oberhausen.Hydraulisch platformvoertuigVerbeter de tijdige leveringssnelheid

    Oberhausen.Hydraulisch platformvoertuigVerbeter de tijdige leveringssnelheid

  • Oberhausen.Hydraulische instapbrugHoe het concurrentievermogen van de markt te verbeteren?

    Oberhausen.Hydraulische instapbrugHoe het concurrentievermogen van de markt te verbeteren?

  • Polly.Vaste hydraulische instapbrugDe huidige situatie van de industrie is goed en blijft zich ontwi

    Polly.Vaste hydraulische instapbrugDe huidige situatie van de industrie is goed en blijft zich ontwi

  • Godollo.Beweegbare liftHoe het concurrentievermogen van de markt te verbeteren?

    Godollo.Beweegbare liftHoe het concurrentievermogen van de markt te verbeteren?

  • Provence AIXKleine lift voor huishoudensDealer

    Provence AIXKleine lift voor huishoudensDealer

  • KielcNameElektrisch vast hydraulisch hefplatformWat is de rol van onderhoud?

    KielcNameElektrisch vast hydraulisch hefplatformWat is de rol van onderhoud?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!