Belo Tsiribihina.kgmHoeveel is 500KVA box transformatorHet patroon van de dienstenmarkt

  • vrijgavetijd:2022-10-05 16:48:55
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:571
  • Korte omschrijving:

    Belo Tsiribihina.kgm,Belo Tsiribihina.kgmMaximale temperatuur van de gesmolten transformator,II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnsta

Artikel inhoud
Belo Tsiribihina.kgmMaximale temperatuur van de gesmolten transformator,

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Verminderde isolering

Belo Tsiribihina.kgmTransformer

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Jisr as ShughurFabrikant van transformatoren

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,


Belo Tsiribihina.kgmHoeveel is 500KVA box transformatorHet patroon van de dienstenmarkt



Verminderde isolering

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

groothandelaarBij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.


Belo Tsiribihina.kgmHoeveel is 500KVA box transformatorHet patroon van de dienstenmarkt



In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen,Belo Tsiribihina.kgmtransformator met olieonderdompeling S13, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist,Belo Tsiribihina.kgmTransformer-olie ondergedompeld, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Belo Tsiribihina.kgmVolgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Overige productinformatie
  • Poznan.Vaste hydraulische instapbrugAnalyse van de individuele kenmerken van de markt

    Poznan.Vaste hydraulische instapbrugAnalyse van de individuele kenmerken van de markt

  • DenemarkenVaste hydraulische laad- en losbrugBedieningsprocedures voor installatie en demontage van

    DenemarkenVaste hydraulische laad- en losbrugBedieningsprocedures voor installatie en demontage van

  • Luchthaven Baden BadenHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringDetectiemethode en controlemetho

    Luchthaven Baden BadenHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringDetectiemethode en controlemetho

  • Fortaleza.Mobiel hefplatform van de aluminiumlegeringWelk merk is goed?

    Fortaleza.Mobiel hefplatform van de aluminiumlegeringWelk merk is goed?

  • Karlsruhe.kgmHydraulische platformliftAlle voordelen zijn uitgeput, de prijs stijgt licht

    Karlsruhe.kgmHydraulische platformliftAlle voordelen zijn uitgeput, de prijs stijgt licht

  • Marsala.Handmatig hydraulisch hefplatformTechnologische hete discussie over de richting van innovati

    Marsala.Handmatig hydraulisch hefplatformTechnologische hete discussie over de richting van innovati

  • Dunaharaszti.kgmHydraulische hefplatform vrachtliftUitstekende service

    Dunaharaszti.kgmHydraulische hefplatform vrachtliftUitstekende service

  • Dunaharaszti.kgmPrijs schaar hydraulisch hefplatformMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecifi

    Dunaharaszti.kgmPrijs schaar hydraulisch hefplatformMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecifi

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!