Sikaso.kgmIs er een transformator in de distributiekamer?Categorie

  • vrijgavetijd:2022-10-06 10:17:05
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:479
  • Korte omschrijving:

    Sikaso.kgm,De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft n

Artikel inhoud

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Fabrikant van transformatoren

Sikaso.kgmAfgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Verminderde isolering

Ivel OostDe isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Het zal ook veel fouten produceren effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.


Sikaso.kgmIs er een transformator in de distributiekamer?Categorie



fabrikant van droge transformatoren

De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor, dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

KwaliteitsaanbevelingIn de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag,Sikaso.kgmNorm voor onderhoud van droge transformatoren, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.


Sikaso.kgmIs er een transformator in de distributiekamer?Categorie



Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting,Sikaso.kgmRanglijst van de transformator, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Eerlijkheid en wederzijds voordeelIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is,Sikaso.kgmtransformator met olieonderdompeling, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

Productieproces en stappen van droge transformator

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%

Overige productinformatie
  • Wanghua.Vaste hydraulische instapbrugVerbeter de tijdige leveringssnelheid

    Wanghua.Vaste hydraulische instapbrugVerbeter de tijdige leveringssnelheid

  • PolenVaste hydraulische laad- en losbrugHoe u degene kiest die bij u past

    PolenVaste hydraulische laad- en losbrugHoe u degene kiest die bij u past

  • Xilinhot.Volledig zelfrijdende schaarliftHet verschil bij gebruik

    Xilinhot.Volledig zelfrijdende schaarliftHet verschil bij gebruik

  • Leon.Kleine lift met twee verdiepingenAnalyse van mechanische prestatie-index

    Leon.Kleine lift met twee verdiepingenAnalyse van mechanische prestatie-index

  • Memphis.Elektrisch hydraulisch hefplatformHoe kunnen we alles optimaal benutten

    Memphis.Elektrisch hydraulisch hefplatformHoe kunnen we alles optimaal benutten

  • PabischeOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformOpen de weg naar marktverandering

    PabischeOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformOpen de weg naar marktverandering

  • X LinhausenAutomatische hydraulische liftVereiste van maatnauwkeurigheid

    X LinhausenAutomatische hydraulische liftVereiste van maatnauwkeurigheid

  • HeilongjiangCity in GermanyIndoor vast hydraulisch hefplatformHuidige status in de afgelopen jaren

    HeilongjiangCity in GermanyIndoor vast hydraulisch hefplatformHuidige status in de afgelopen jaren

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!