Plaine MagnienModel voor droge transformatoren van SCBPrincipes van industrietoewijzing

  • vrijgavetijd:2022-10-06 12:59:18
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:471
  • Korte omschrijving:

    Plaine Magnien,De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;Fabrikant van transformatorenPlaine MagnienTransformer inspectie neus

Artikel inhoud

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Fabrikant van transformatoren

Plaine MagnienTransformer inspectie neus snuivende methode

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Levittown.kgmNa het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Hoeveel kost de transformator?

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade


Plaine MagnienModel voor droge transformatoren van SCBPrincipes van industrietoewijzing



In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Hoe de droge transformator te onderhouden?

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

De inspectiebasisHet productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is,Plaine MagnienOlie ondergedompelde hogespanningstesttransformator, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.


Plaine MagnienModel voor droge transformatoren van SCBPrincipes van industrietoewijzing



De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Goede reputatieHet geluid van droge transformator komt van

Om het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen,Plaine MagnienTransformer 5000KVA prijs,Plaine MagnienElektrische transformator, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Plaine MagnienDe grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Overige productinformatie
  • LimogesHydraulisch elektrisch hefplatformDigitale transformatie stimuleert hoogwaardige ontwikkeling

    LimogesHydraulisch elektrisch hefplatformDigitale transformatie stimuleert hoogwaardige ontwikkeling

  • LimogesOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformHet toepassingsaspect vereist dat iedereen vier

    LimogesOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformHet toepassingsaspect vereist dat iedereen vier

  • LimogesPakhuis instapbrugCategorie applicatie-analyse

    LimogesPakhuis instapbrugCategorie applicatie-analyse

  • El SalvadorMobiele hydraulische hefbrugstatistieken

    El SalvadorMobiele hydraulische hefbrugstatistieken

  • Denver.Zelflopend schaartype hoge hoogte hefplatformVerschillende effecten toepassen

    Denver.Zelflopend schaartype hoge hoogte hefplatformVerschillende effecten toepassen

  • BalmazujvarosKleine lift op de tweede verdiepingVolharden in het nastreven van producten van hoge kw

    BalmazujvarosKleine lift op de tweede verdiepingVolharden in het nastreven van producten van hoge kw

  • Congtaiworld.kgmHydraulisch hefplatform met schaarvorkVlotte werking en sterke handelsatmosfeer

    Congtaiworld.kgmHydraulisch hefplatform met schaarvorkVlotte werking en sterke handelsatmosfeer

  • ZutphenElektrisch hydraulisch hefplatformManieren om schade te voorkomen

    ZutphenElektrisch hydraulisch hefplatformManieren om schade te voorkomen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!