Darbede.Nominale stroom van distributietransformatorMarktprijzen kunnen nog dalen

  • vrijgavetijd:2022-10-06 13:25:29
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:261
  • Korte omschrijving:

    Darbede.,Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar

Artikel inhoud

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Darbede.Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat,Darbede.Technische parameters van scb10 droge transformator, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Ronne.Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.


Darbede.Nominale stroom van distributietransformatorMarktprijzen kunnen nog dalen



Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

De fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie, en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken, de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender,Darbede.Bij de belasting-spanningsregelaar, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

BereikLosse kernschroef

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Resultaten van de test*Idquo; YN, D *rdquo;,Darbede.Wat zijn de transformatoren?, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Bij inbedrijfstelling:

Darbede.De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Overige productinformatie
  • Bologna.kgmMobiele hydraulische instapbrugToepassingseffect verwerken

    Bologna.kgmMobiele hydraulische instapbrugToepassingseffect verwerken

  • Uden.Zelfrijdend schaarvorkhefplatformDe differentiatie van branchevoordelen

    Uden.Zelfrijdend schaarvorkhefplatformDe differentiatie van branchevoordelen

  • WarschauElektriciteitsverbruik van kleine liftenWaarop moet worden gelet tijdens onderhoud?

    WarschauElektriciteitsverbruik van kleine liftenWaarop moet worden gelet tijdens onderhoud?

  • Luchthaven Baden BadenHandmatige drukontlasting van hydraulisch hefplatformAnalyse van specifieke ma

    Luchthaven Baden BadenHandmatige drukontlasting van hydraulisch hefplatformAnalyse van specifieke ma

  • Lublin.kgmMobiel hydraulisch platformWijze van wegen

    Lublin.kgmMobiel hydraulisch platformWijze van wegen

  • zuidelijke voorstedenHydraulisch elektrisch hefplatformHoe wordt het geïdentificeerd?

    zuidelijke voorstedenHydraulisch elektrisch hefplatformHoe wordt het geïdentificeerd?

  • Ha15 meter hydraulisch hefplatformLeer je hoe je de juiste voor jou kiest

    Ha15 meter hydraulisch hefplatformLeer je hoe je de juiste voor jou kiest

  • Ha4-meter hydraulisch hefplatformHoofdzaak:

    Ha4-meter hydraulisch hefplatformHoofdzaak:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!