Tan, Tan.Overdracht van de testinhoud van droge transformatorenGedetailleerde stappen voor probleemo

  • vrijgavetijd:2022-10-06 15:26:09
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:243
  • Korte omschrijving:

    Tan, Tan.,Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformat

Artikel inhoud

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Tan, Tan.De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

Fabriek voor elektrische transformatoren

Al KhawrGenericNameDaarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten,Tan, Tan.Hoogspanningsbushalte van olie ondergedompelde transformator, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).


Tan, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.<p>De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag,Tan, Tan.Nominale stroom van distributietransformator, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.<p>De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.<p></p><p><br/></p><p><p><img src=



Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine,Tan, Tan.transformator voor het type droge transformator, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

De productlijnOm het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Tan Tan.De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Oorzaken van brand in transformator

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Overige productinformatie
  • Isilemurino.kgmHydraulisch hefplatform van vorktypeControlekwesties om te overwegen

    Isilemurino.kgmHydraulisch hefplatform van vorktypeControlekwesties om te overwegen

  • Isilemurino.kgmVast elektrisch hydraulisch hefplatformHet nut van machines wordt steeds prominenter

    Isilemurino.kgmVast elektrisch hydraulisch hefplatformHet nut van machines wordt steeds prominenter

  • Isilemurino.kgmContainerinstapbrugVerschillende grote misverstanden over onderhoud

    Isilemurino.kgmContainerinstapbrugVerschillende grote misverstanden over onderhoud

  • Hatvan.Mobiele hydraulische hefbrugPrestatievergelijking

    Hatvan.Mobiele hydraulische hefbrugPrestatievergelijking

  • Luchthaven Los AngelesZelfrijdend gebogen armhefplatformStabiele prestaties en lange levensduur

    Luchthaven Los AngelesZelfrijdend gebogen armhefplatformStabiele prestaties en lange levensduur

  • peitaihoHuishoudelijke lift sightseeing kleinIs de groei van de marktvraag een hype of feit?

    peitaihoHuishoudelijke lift sightseeing kleinIs de groei van de marktvraag een hype of feit?

  • VicenzaNameHydraulisch vast hefplatformWelk onderhoud is nodig op weekdagen?

    VicenzaNameHydraulisch vast hefplatformWelk onderhoud is nodig op weekdagen?

  • MentougouHydraulisch hefplatformUpgraden en transformeren van de hoofdactiviteit om brandstof toe te

    MentougouHydraulisch hefplatformUpgraden en transformeren van de hoofdactiviteit om brandstof toe te

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!