TineghirNameParameters van scb11 droge transformatorFactoren van algemene marktzwakte

  • vrijgavetijd:2022-10-06 16:23:43
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:466
  • Korte omschrijving:

    TineghirName,TineghirNameTransformer vermogen,Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider we

Artikel inhoud
TineghirNameTransformer vermogen,

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Geluid bij faseuitval

TineghirNameElektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd,TineghirNameRegulering van de belasting spanning van de transformator,TineghirNameElektrische transformatorsysteem, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.


TineghirNameParameters van scb11 droge transformatorFactoren van algemene marktzwakte



De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Variabele kostenWanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.


TineghirNameParameters van scb11 droge transformatorFactoren van algemene marktzwakte



Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Eerst de klant.Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

TineghirNameEen hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Overige productinformatie
  • RegundNameHydraulische platformliftUniversele toepassing in alle lagen van de bevolking

    RegundNameHydraulische platformliftUniversele toepassing in alle lagen van de bevolking

  • Chifeng.Hydraulisch elektrisch hefplatformHoe het kerncomponentprobleem op te lossen?

    Chifeng.Hydraulisch elektrisch hefplatformHoe het kerncomponentprobleem op te lossen?

  • Yuncheng.Hydraulisch hefplatformAnalyse van de juiste productiemethoden

    Yuncheng.Hydraulisch hefplatformAnalyse van de juiste productiemethoden

  • Yuncheng.Mobiel hydraulisch hefplatformHypoallergeen

    Yuncheng.Mobiel hydraulisch hefplatformHypoallergeen

  • Yuncheng.Vast hydraulisch hefplatformOm de service tastbaar te maken

    Yuncheng.Vast hydraulisch hefplatformOm de service tastbaar te maken

  • Yuncheng.Mobiele hydraulische instapbrugEnergiebesparende methoden op verschillende gebieden

    Yuncheng.Mobiele hydraulische instapbrugEnergiebesparende methoden op verschillende gebieden

  • Ketaiworld.kgmMobiele hydraulische instapbrugHoe circuleren en blijven ontwikkelen?

    Ketaiworld.kgmMobiele hydraulische instapbrugHoe circuleren en blijven ontwikkelen?

  • Hoorn.Tractief hydraulisch hefplatformAlgemene inspectiemethoden:

    Hoorn.Tractief hydraulisch hefplatformAlgemene inspectiemethoden:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!