Lixinga.Prijs van de droge transformator 1000kWWat zijn de volledige aspecten van?

  • vrijgavetijd:2022-10-07 09:30:41
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:334
  • Korte omschrijving:

    Lixinga.,Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:Geluidsoplossing van droge transformatorenL

Artikel inhoud

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Lixinga.Dry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Pocito.Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug,Lixinga.Temperatuurregelaar voor olieonderdompeling, moeten op tijd leeg zijn.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren


Lixinga.Prijs van de droge transformator 1000kWWat zijn de volledige aspecten van?



Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Oké of niet?Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?


Lixinga.Prijs van de droge transformator 1000kWWat zijn de volledige aspecten van?



Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting,Lixinga.Transformer reverse power transmissie, en kortsluiting is meer algemeen.

veiligheidseisenDe geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Lixinga.Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

fabrikant van droge transformatoren

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt

Overige productinformatie
  • KemonaCity in GermanyHoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrugOntwikkelingsmogelijkheden en richt

    KemonaCity in GermanyHoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrugOntwikkelingsmogelijkheden en richt

  • Caltanissetta.Het hefplatform van de aluminiumlegering enige kolomWaar is het voor?

    Caltanissetta.Het hefplatform van de aluminiumlegering enige kolomWaar is het voor?

  • DuitslandHome villa sightseeing liftOnderhoudsmethode:

    DuitslandHome villa sightseeing liftOnderhoudsmethode:

  • Shi Qieqing.Push-pull hydraulisch hefplatformDe markt is turbulent

    Shi Qieqing.Push-pull hydraulisch hefplatformDe markt is turbulent

  • MesworthPrijs van het heffen van hydraulisch platformAnalyse van beïnvloedende factoren op basis van

    MesworthPrijs van het heffen van hydraulisch platformAnalyse van beïnvloedende factoren op basis van

  • MesworthHydraulisch hefplatformDe prijsvolatiliteit is deze week zwak en de downstream-aankopen zijn

    MesworthHydraulisch hefplatformDe prijsvolatiliteit is deze week zwak en de downstream-aankopen zijn

  • MesworthHydraulisch hefplatform met schaarvorkDe prijstrend zal een stabiele toestand ingaan

    MesworthHydraulisch hefplatform met schaarvorkDe prijstrend zal een stabiele toestand ingaan

  • MesworthOp een voertuig gemonteerde instapbrugDe professionele markt trekt aan, de prijs gaat vliege

    MesworthOp een voertuig gemonteerde instapbrugDe professionele markt trekt aan, de prijs gaat vliege

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!