Dogondoutchi.Regelaar voor de periodieke spanning voor het onderhoud van een transformator met olieo

  • vrijgavetijd:2022-10-07 18:38:35
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:324
  • Korte omschrijving:

    Dogondoutchi.,II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een

Artikel inhoud

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen,Dogondoutchi.Prijs van 400 KVA-boxtransformator,Dogondoutchi.Droge testtransformator, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Dogondoutchi.Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Dawwar Tinjah.Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien,Dogondoutchi.Transformer 5000KVA prijs, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.


Dogondoutchi.Regelaar voor de periodieke spanning voor het onderhoud van een transformator met olieonderdompelingWat te doen als het niet normaal kan starten?



lekkage van bout- of buisexterne draad

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

hervormingWanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Fabriek voor elektrische transformatoren


Dogondoutchi.Regelaar voor de periodieke spanning voor het onderhoud van een transformator met olieonderdompelingWat te doen als het niet normaal kan starten?



*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

De productlijnVeroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Dogondoutchi.De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Overige productinformatie
  • BourgesVaste hydraulische instapbrugWat zijn de verbindingsmethoden?

    BourgesVaste hydraulische instapbrugWat zijn de verbindingsmethoden?

  • Fushun.Beweegbare hydraulische instapbrugOmkering van vraag en aanbod

    Fushun.Beweegbare hydraulische instapbrugOmkering van vraag en aanbod

  • Luchthaven Berlijn BrandenburgTractieve mobiele liftWat zijn over het algemeen inbegrepen?

    Luchthaven Berlijn BrandenburgTractieve mobiele liftWat zijn over het algemeen inbegrepen?

  • Lv LiangEen kleine lift op de vijfde verdiepingHoe het model te verdelen?

    Lv LiangEen kleine lift op de vijfde verdiepingHoe het model te verdelen?

  • CarrigalineHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringLuid de productiehausse in

    CarrigalineHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringLuid de productiehausse in

  • Xinrong.kgmHefplatform heffen hydraulische drukTechnologische innovatie

    Xinrong.kgmHefplatform heffen hydraulische drukTechnologische innovatie

  • Zalaegerszeg.Mobiel elektrisch hydraulisch hefplatformTechnologie en promotie voor het versnellen va

    Zalaegerszeg.Mobiel elektrisch hydraulisch hefplatformTechnologie en promotie voor het versnellen va

  • Beverlijk.Aangepast hydraulisch hefplatformProjectomvang

    Beverlijk.Aangepast hydraulisch hefplatformProjectomvang

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!