Mirya.S11 technische parameters van de transformatorVoor welke scope is de productielijn geschikt?

  • vrijgavetijd:2022-10-07 19:09:28
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:252
  • Korte omschrijving:

    Mirya.,Look van olie van gietijzeren delenDe capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is me

Artikel inhoud

Look van olie van gietijzeren delen

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV,Mirya.fabrikant van een droge transformator 1000,Mirya.Substationele transformator,Mirya.Norm voor onderhoud van droge transformatoren, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Mirya.Handtastmethode voor de controle van de transformator

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Mbuji-Mayi.Verminderde isolering

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?


Mirya.S11 technische parameters van de transformatorVoor welke scope is de productielijn geschikt?



Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, kan de belasting worden aangesloten.

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?


Mirya.S11 technische parameters van de transformatorVoor welke scope is de productielijn geschikt?



Look van olie van gietijzeren delen

kwaliteitIn het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

De bovenkant en het midden van de transformator-olietank de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage wat resulteert in isolatie schade.

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Mirya.Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Overige productinformatie
  • Mateszalka.Hydraulische instapbrug mobiel typeEr zijn verschillende verwerkingsniveaus

    Mateszalka.Hydraulische instapbrug mobiel typeEr zijn verschillende verwerkingsniveaus

  • Geel.Kantelbaar hefplatformWelke technologieën en materialen moeten beschikbaar zijn vóór de bouw?

    Geel.Kantelbaar hefplatformWelke technologieën en materialen moeten beschikbaar zijn vóór de bouw?

  • Padova.De kleinste liftWat zijn de kenmerken?

    Padova.De kleinste liftWat zijn de kenmerken?

  • Wamza.Hydraulische hefplatform vrachtlifthandmatig

    Wamza.Hydraulische hefplatform vrachtlifthandmatig

  • Belsko biawaHydraulisch platform hijsplatformVerschillende toepassingsvereisten

    Belsko biawaHydraulisch platform hijsplatformVerschillende toepassingsvereisten

  • Laroche aan de Yonghe rivierElektrische hydraulische platformheftruckWat is het voordeel als u het w

    Laroche aan de Yonghe rivierElektrische hydraulische platformheftruckWat is het voordeel als u het w

  • AfrikaDubbel vork hydraulisch hefplatformNieuwscitaat

    AfrikaDubbel vork hydraulisch hefplatformNieuwscitaat

  • AfrikaHydraulische lift binnenshuisWat zijn de voordelen

    AfrikaHydraulische lift binnenshuisWat zijn de voordelen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!