Puntarenas.kgmtransformator ondergedompeld in 2200-olieWat zijn de superieure prestaties van?

  • vrijgavetijd:2022-10-25 09:44:47
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:258
  • Korte omschrijving:

    Puntarenas.kgm,De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omda

Artikel inhoud

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Puntarenas.kgmDe bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage,Puntarenas.kgmHoeveel is een 250kVA box transformator, wat resulteert in isolatie schade.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

AyutuxtepeNameFout oordeel van de transformator

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.


Puntarenas.kgmtransformator ondergedompeld in 2200-olieWat zijn de superieure prestaties van?



De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Fabrikanten van omzetters nemen over het algemeen IP beschermende behuizing, die het binnenbrengen van vast vuil met een diameter van meer dan mm kan voorkomen, ratten, slangen, katten, vogels en andere dieren,Puntarenas.kgmSelectie van droge transformator, kan IP beschermende behuizing worden aangenomen en een veilige natuurlijke barrière voor het energiegedeelte kan bieden. Als de transformator-uitrusting buiten moet zijn, die kan voorkomen dat de bovengenoemde IP-beschermende effecten gelijk worden verdeeld met de IP-beschermende effecten. De behuizing van IP zal echter de koelcapaciteit van de transformator verminderen, dus let op de vermindering van zijn bedrijfsvolume.

Fabrikant van transformatoren

Dienst eerstElektrische transformator-installatie

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren


Puntarenas.kgmtransformator ondergedompeld in 2200-olieWat zijn de superieure prestaties van?



In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Sincere serviceDe olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

De interne markt voor transformatoren is traag

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, chemische bedrijven en fabrieken.

Puntarenas.kgmWat is de bedrading van droge transformator?

Bij inbedrijfstelling:

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt,Puntarenas.kgmBij de belasting-spanningsregelaar, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Overige productinformatie
  • Colmar.Vast hefhydraulisch platformHoe wordt het gemaakt

    Colmar.Vast hefhydraulisch platformHoe wordt het gemaakt

  • Colmar.Hydraulisch hefplatform van het type schaarOp welke problemen moet tijdens het gebruik worden

    Colmar.Hydraulisch hefplatform van het type schaarOp welke problemen moet tijdens het gebruik worden

  • Colmar.Axle Co., LtdGrote stijging in offerte

    Colmar.Axle Co., LtdGrote stijging in offerte

  • Stad TangshanVaste hydraulische instapbrugAnalyse van het productieproces

    Stad TangshanVaste hydraulische instapbrugAnalyse van het productieproces

  • Nevin.Kettingaandrijving liftProblemen en oplossingen

    Nevin.Kettingaandrijving liftProblemen en oplossingen

  • Goed.Een kleine lift op de vijfde verdiepingTechnologische hete discussie over de richting van innov

    Goed.Een kleine lift op de vijfde verdiepingTechnologische hete discussie over de richting van innov

  • Xinhua.3-ton hydraulisch hefplatformVoorzorgsmaatregelen bij gebruik en reparatie

    Xinhua.3-ton hydraulisch hefplatformVoorzorgsmaatregelen bij gebruik en reparatie

  • San Diego.Intelligent hydraulisch hefplatformWat is het verschil tussen seizoens- en seizoensonderho

    San Diego.Intelligent hydraulisch hefplatformWat is het verschil tussen seizoens- en seizoensonderho

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!