Nueva San SalvadorDroge transformator behoort tot energiebesparende transformatorWat zijn de maniere

  • vrijgavetijd:2022-10-30 09:17:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:322
  • Korte omschrijving:

    Nueva San Salvador,Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zoda

Artikel inhoud

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Nueva San SalvadorFabrikant van omzetters

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Ath.Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?


Nueva San SalvadorDroge transformator behoort tot energiebesparende transformatorWat zijn de manieren om de geschiktheid te beoordelen?



Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak,Nueva San Salvadortransformator voor recycling, lossing,Nueva San SalvadorLettertype transformator 160KVA prijs, ontbranding,Nueva San SalvadorProductietechnologie van transformator met olieonderdompeling, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil etsen en troebelheid, D *rdquo; waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Waar te verkopenOnder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.


Nueva San SalvadorDroge transformator behoort tot energiebesparende transformatorWat zijn de manieren om de geschiktheid te beoordelen?



Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Verbetering van de kwaliteitfabrikant van droge transformatoren

Transformer inspectie neus snuivende methode

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Nueva San SalvadorDe trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

lekkage van olie bij loopflens

Overige productinformatie
  • Detroit.Zelfrijdend hydraulisch hefplatformWat zijn de technische vereisten?

    Detroit.Zelfrijdend hydraulisch hefplatformWat zijn de technische vereisten?

  • OroszlanHydraulisch hefplatform voor ladenBelangrijke openbaring

    OroszlanHydraulisch hefplatform voor ladenBelangrijke openbaring

  • OroszlanHydraulische liftstructuurLeer je de waarheid te kennen

    OroszlanHydraulische liftstructuurLeer je de waarheid te kennen

  • OroszlanGroot hydraulisch hefplatformWat is er mis met kleurverschil?

    OroszlanGroot hydraulisch hefplatformWat is er mis met kleurverschil?

  • OroszlanLogistieke instapbrugAnalyse van de juiste productiemethoden

    OroszlanLogistieke instapbrugAnalyse van de juiste productiemethoden

  • ZygageVaste hydraulische instapbrugWat zijn de kenmerken van subsidies?

    ZygageVaste hydraulische instapbrugWat zijn de kenmerken van subsidies?

  • BrusselHoeveel is het hydraulische hefplatform van de geleiderailHoe bedrijven zichzelf redden

    BrusselHoeveel is het hydraulische hefplatform van de geleiderailHoe bedrijven zichzelf redden

  • VersaillesVolledig elektrische terugtrekker op grote hoogteEliminatie van reststress

    VersaillesVolledig elektrische terugtrekker op grote hoogteEliminatie van reststress

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!