GonaivesMarktanalyse van droge transformatorenEffectieve innovatie om de landschapsstrategie te vera

  • vrijgavetijd:2022-10-31 11:06:20
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:70
  • Korte omschrijving:

    Gonaives,Fabriek voor elektrische transformatorenDe input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase

Artikel inhoud

Fabriek voor elektrische transformatoren

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

GonaivesHoe droge transformator te selecteren

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Ita.Fabrikant van transformatoren

Fabriek voor elektrische transformatoren

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.


GonaivesMarktanalyse van droge transformatorenEffectieve innovatie om de landschapsstrategie te veranderen



Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid,GonaivesStandaardverlies van droge transformatoren, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

Geluid bij faseuitval

Uitstekende kwaliteitIn het geval van droge transformator-werking is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd,GonaivesDrie fasetransformatoren 380V tot 208v, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Hoge kwaliteitNa het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

GonaivesDe nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Overige productinformatie
  • Cork.Vast hydraulisch hefplatformOperationele constructie voordelen

    Cork.Vast hydraulisch hefplatformOperationele constructie voordelen

  • Cork.Elektrisch klein hydraulisch hefplatformHet probleem van incentive-technologie

    Cork.Elektrisch klein hydraulisch hefplatformHet probleem van incentive-technologie

  • Cork.Hydraulische hefplatform met rechte bovenkantInstallatie coördinatie aandacht elementen

    Cork.Hydraulische hefplatform met rechte bovenkantInstallatie coördinatie aandacht elementen

  • Cork.Inklapbare instapbrugHoe vermarkting te versnellen en achterwaartse productiecapaciteit te elim

    Cork.Inklapbare instapbrugHoe vermarkting te versnellen en achterwaartse productiecapaciteit te elim

  • Rolando.Hydraulische druk van de mobiele instapwasOplossing voor de oorzaak van storing

    Rolando.Hydraulische druk van de mobiele instapwasOplossing voor de oorzaak van storing

  • Jersey City.BouwwerfliftenGebruiksaanwijzing voor reparatielassen

    Jersey City.BouwwerfliftenGebruiksaanwijzing voor reparatielassen

  • KopenhagenKleine verticale liftWordt de markt beperkt door de industrie?

    KopenhagenKleine verticale liftWordt de markt beperkt door de industrie?

  • Lodz.kgmHandmatige drukontlasting van hydraulisch hefplatformPrijsopleving eind oktober wordt nog st

    Lodz.kgmHandmatige drukontlasting van hydraulisch hefplatformPrijsopleving eind oktober wordt nog st

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!