Hinche.Model en specificatie van de transformatorHet demonstratie-effect in de industrie heeft resul

  • vrijgavetijd:2022-10-31 11:40:38
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:351
  • Korte omschrijving:

    Hinche.,Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wor

Artikel inhoud

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Hinche.Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern,Hinche.315 KVA-olie ondergedompelde transformator, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex, let op de volgende zaken:

Gdynia.kgmlekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

lekkage van zegelolie


Hinche.Model en specificatie van de transformatorHet demonstratie-effect in de industrie heeft resultaten opgeleverd



Fabriek voor droge transformatoren

Onderhoudsinhoud van de transformator

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

De productlijnIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Sommige zijn gebonden met plastic tape,Hinche.Vooruitzichten van de distributietransformator, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?


Hinche.Model en specificatie van de transformatorHet demonstratie-effect in de industrie heeft resultaten opgeleverd



„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen,Hinche.Functie van droge transformatoren, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, stoppen met tillen stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Hinche.Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

lekkage van olie op elektrische lasstand

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval schade aan machines en apparatuur, enz.

Overige productinformatie
  • SosneeuwbloemHydraulische druk van het hefplatformHoe de algehele efficiëntie te verbeteren?

    SosneeuwbloemHydraulische druk van het hefplatformHoe de algehele efficiëntie te verbeteren?

  • Le Valo VarpeHydraulisch hefplatform HefplatformHoe het medium voor koeling te kiezen?

    Le Valo VarpeHydraulisch hefplatform HefplatformHoe het medium voor koeling te kiezen?

  • Taranto.Vast hydraulisch hefplatformSectorspecifiek onderzoek en investeringsvooruitzichten onderzoe

    Taranto.Vast hydraulisch hefplatformSectorspecifiek onderzoek en investeringsvooruitzichten onderzoe

  • Benxi StadGroot hydraulisch hefplatformHuidige toepassingssituatie

    Benxi StadGroot hydraulisch hefplatformHuidige toepassingssituatie

  • Benxi StadHydraulisch platform heftruck met voetOnderhoud nodig om de levensduur te verlengen

    Benxi StadHydraulisch platform heftruck met voetOnderhoud nodig om de levensduur te verlengen

  • Benxi StadVast hydraulisch hefplatformLevering

    Benxi StadVast hydraulisch hefplatformLevering

  • Benxi StadDe instapbrug verplaatsenHet defect is eenvoudige veroudering

    Benxi StadDe instapbrug verplaatsenHet defect is eenvoudige veroudering

  • Wijchen.Mobiele hydraulische instapbrugWat zijn de soorten materialen?

    Wijchen.Mobiele hydraulische instapbrugWat zijn de soorten materialen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!