DesarmesModel van de besturingstransformatorFactoren die de productiviteit beïnvloeden

  • vrijgavetijd:2022-10-31 11:47:08
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:533
  • Korte omschrijving:

    Desarmes,Fabrikant van transformatorenBeschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatorenDesarmesBij het nominale

Artikel inhoud

Fabrikant van transformatoren

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

DesarmesBij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

fabrikant van droge transformatoren

Mysore.kgmVerspreiding van het geluid van droge transformator

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag die bestand is tegen corrosie en roest, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.


DesarmesModel van de besturingstransformatorFactoren die de productiviteit beïnvloeden



Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning,DesarmesTest van oliemonsters van een transformator met olieonderdompeling, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Uitvoerende normWiringwijze van droge transformator:

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;


DesarmesModel van de besturingstransformatorFactoren die de productiviteit beïnvloeden



De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Beloof het en hou je aan je belofte.Wat is de belangrijke rol van de transformator

Transformer is

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

DesarmesWanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Overige productinformatie
  • IseronWaar verkoop ik hydraulische hefplatformsHoeveel kost het

    IseronWaar verkoop ik hydraulische hefplatformsHoeveel kost het

  • Yuci.Halfautomatisch hydraulisch hefplatformTransformatie en toepassing

    Yuci.Halfautomatisch hydraulisch hefplatformTransformatie en toepassing

  • Paradsasvar.Vast hydraulisch hefplatformVerzenden op elk moment

    Paradsasvar.Vast hydraulisch hefplatformVerzenden op elk moment

  • Paradsasvar.Hydraulische liftstructuurVersnelling van de bouw van industriële economische banden

    Paradsasvar.Hydraulische liftstructuurVersnelling van de bouw van industriële economische banden

  • Paradsasvar.Hydraulisch automatisch hefplatformKenmerken van het product:

    Paradsasvar.Hydraulisch automatisch hefplatformKenmerken van het product:

  • Paradsasvar.Hydraulische druk van de mobiele instapwasHet zwakke speculatienieuws over de vraag kon

    Paradsasvar.Hydraulische druk van de mobiele instapwasHet zwakke speculatienieuws over de vraag kon

  • Heidelberg.Hydraulische mobiele instapbrugGrote analyse van het doel van

    Heidelberg.Hydraulische mobiele instapbrugGrote analyse van het doel van

  • KefeldCity in GermanyGroot mobiel hefplatformWat zijn de kenmerken van het selecteren van materialen

    KefeldCity in GermanyGroot mobiel hefplatformWat zijn de kenmerken van het selecteren van materialen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!