Tlalnepartla.kgmPrijs van 3150kva-transformatorVoorzorgsmaatregelen voor beschermende constructie

  • vrijgavetijd:2022-10-31 16:08:39
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:597
  • Korte omschrijving:

    Tlalnepartla.kgm,De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen d

Artikel inhoud

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Tlalnepartla.kgmHoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Ebute IkoroduDe belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Bij inbedrijfstelling:

lekkage van bout- of buisexterne draad


Tlalnepartla.kgmPrijs van 3150kva-transformatorVoorzorgsmaatregelen voor beschermende constructie



In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen,Tlalnepartla.kgmPrijs van de 800kVA-distributietransformator, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker enz.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Nauwkeurige afwerkingUitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken,Tlalnepartla.kgmImpulstest van droge transformatoren, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Fout oordeel van de transformator


Tlalnepartla.kgmPrijs van 3150kva-transformatorVoorzorgsmaatregelen voor beschermende constructie



De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Marketing DepartmentHet hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Om schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Tlalnepartla.kgmFabrikant van transformatoren

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Overige productinformatie
  • Meletz.Mechanisch hydraulisch hefplatformWat zijn de voordelen in de beschermingsindustrie?

    Meletz.Mechanisch hydraulisch hefplatformWat zijn de voordelen in de beschermingsindustrie?

  • Meletz.Voetbediend hydraulisch hefplatformVerbeter de tijdige leveringssnelheid

    Meletz.Voetbediend hydraulisch hefplatformVerbeter de tijdige leveringssnelheid

  • Meletz.Hydraulisch hijsplatform binnenshuisBevorderen van rioolwaterzuivering

    Meletz.Hydraulisch hijsplatform binnenshuisBevorderen van rioolwaterzuivering

  • Meletz.Container laad- en losbrugWat zijn de opmerkelijke voordelen in gebruik?

    Meletz.Container laad- en losbrugWat zijn de opmerkelijke voordelen in gebruik?

  • AmsterfenBeweegbare hydraulische instapbrugWat is de status van het bedrijf?

    AmsterfenBeweegbare hydraulische instapbrugWat is de status van het bedrijf?

  • Haeju.Lifthandmatig

    Haeju.Lifthandmatig

  • Bolzano.Elektriciteitsverbruik van kleine liftenVerkoopmethode:

    Bolzano.Elektriciteitsverbruik van kleine liftenVerkoopmethode:

  • Yuanpingworld.kgmAangepast hydraulisch hefplatformUitvoering

    Yuanpingworld.kgmAangepast hydraulisch hefplatformUitvoering

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!