CoatzacoalcosRegulering van de belasting spanning van de transformatorHoe de technologie te verbeter

  • vrijgavetijd:2022-11-01 11:07:24
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:388
  • Korte omschrijving:

    Coatzacoalcos,lekkage van bout- of buisexterne draadDe dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transfor

Artikel inhoud

lekkage van bout- of buisexterne draad

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

CoatzacoalcosHoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Abidjan.De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Volgens de conditie van scheuren, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

hoeveelNa de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit,CoatzacoalcosPrijs van droge transformator en olie ondergedompelde transformator, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling,CoatzacoalcosTestrapport van de levering van droge transformator, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.


CoatzacoalcosRegulering van de belasting spanning van de transformatorHoe de technologie te verbeteren?



In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel,CoatzacoalcosWijze van koeling van de transformator, het is zeer klein.

kwaliteitsindexDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

CoatzacoalcosVerspreiding van het geluid van droge transformator

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls

Overige productinformatie
  • Ballina.Vast hydraulisch hefplatformGroothandel voorkeur:

    Ballina.Vast hydraulisch hefplatformGroothandel voorkeur:

  • Churavestafrance.kgmKleine liftDe huidige marktruimte in de industrie is enorm

    Churavestafrance.kgmKleine liftDe huidige marktruimte in de industrie is enorm

  • Yuci.Zelfrijdend hydraulisch hefplatformLos het probleem van overcapaciteit op

    Yuci.Zelfrijdend hydraulisch hefplatformLos het probleem van overcapaciteit op

  • Zuid BostonVast hefhydraulisch platformStimuleer de ontwikkeling van de industrie

    Zuid BostonVast hefhydraulisch platformStimuleer de ontwikkeling van de industrie

  • Kiel.Hydraulisch systeem voor heftafelsTotaal marktvolume

    Kiel.Hydraulisch systeem voor heftafelsTotaal marktvolume

  • Bergen op ZoomHydraulisch hefplatform van het type schaarVoor welke omgeving is geschikt?

    Bergen op ZoomHydraulisch hefplatform van het type schaarVoor welke omgeving is geschikt?

  • Bergen op ZoomZelfrijdend hydraulisch hefplatformAnalytisch gebruiksprobleem

    Bergen op ZoomZelfrijdend hydraulisch hefplatformAnalytisch gebruiksprobleem

  • Bergen op Zoom10 meter hydraulisch hefplatformKenmerken van het product:

    Bergen op Zoom10 meter hydraulisch hefplatformKenmerken van het product:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!