CholulaNameScb11 driefaselijke transformator voor droog typeVerschillende grote misverstanden over o

  • vrijgavetijd:2022-11-01 12:06:27
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:195
  • Korte omschrijving:

    CholulaName,Fout oordeel van de transformatorVóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden ge

Artikel inhoud

Fout oordeel van de transformator

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

CholulaNameAls er een groot verschil is is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit,CholulaNameHoeveel kost de transformator?, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is verf dan het beschadigde deel.

lekkage van bout- of buisexterne draad

Xai. Xai.In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Verschillende afleidingsmethoden,CholulaNameScb14 droge transformator, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;


CholulaNameScb11 driefaselijke transformator voor droog typeVerschillende grote misverstanden over onderhoud



Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld,CholulaNameSamenstelling van droge transformator, zal het grote schade veroorzaken.

groothandelaarLook van olie van de radiator

Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

CholulaNameDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Overige productinformatie
  • PSV EindhovenKleine villa liftWaar moet ik op letten bij het installeren?

    PSV EindhovenKleine villa liftWaar moet ik op letten bij het installeren?

  • Zuid Boston20 meter hydraulische liftTransformatie en toepassing

    Zuid Boston20 meter hydraulische liftTransformatie en toepassing

  • Provdiv.Hydraulisch telescopisch platformAanzienlijk verbeterd technisch niveau

    Provdiv.Hydraulisch telescopisch platformAanzienlijk verbeterd technisch niveau

  • Xingtaiworld.kgmAutomatisch hydraulisch hefplatformProductiviteit verhogen

    Xingtaiworld.kgmAutomatisch hydraulisch hefplatformProductiviteit verhogen

  • DebrecenMobiel hydraulisch hefplatform/hefplatformMateriaalgarantie:

    DebrecenMobiel hydraulisch hefplatform/hefplatformMateriaalgarantie:

  • DebrecenMobiel hydraulisch hefplatformIntegriteitsbeheer

    DebrecenMobiel hydraulisch hefplatformIntegriteitsbeheer

  • DebrecenHydraulische hefplatform vrachtliftVerbeter de effectieve levering van apparatuur

    DebrecenHydraulische hefplatform vrachtliftVerbeter de effectieve levering van apparatuur

  • DebrecenVerhoogde instapbrugWat zijn de voordelen van het product?

    DebrecenVerhoogde instapbrugWat zijn de voordelen van het product?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!