Diriambafrance.kgmStandaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatorenGarantie v

  • vrijgavetijd:2022-11-01 13:25:01
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:159
  • Korte omschrijving:

    Diriambafrance.kgm,De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel,

Artikel inhoud

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Diriambafrance.kgmDe bovenkant en het midden van de transformator-olietank,Diriambafrance.kgm800 droog type transformator citaat, de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Schat.Elektrische transformator

lekkage van bout- of buisexterne draad

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie,Diriambafrance.kgm480v droge transformator, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.


Diriambafrance.kgmStandaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatorenGarantie van verwerking en productie



Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

KortingDe transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur,Diriambafrance.kgmWat is de prijs van 1000 KVA-transformator, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.


Diriambafrance.kgmStandaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatorenGarantie van verwerking en productie



De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Inspectie van de steekproefHet hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Controleoor voor omzetters

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Diriambafrance.kgmVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Het geluid van droge transformator komt van

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Overige productinformatie
  • Zwaller.Vaste hydraulische instapbrugMarktprijs bleef stijgen

    Zwaller.Vaste hydraulische instapbrugMarktprijs bleef stijgen

  • Pila.Vaste hydraulische instapbrugIntegriteitsbeheer

    Pila.Vaste hydraulische instapbrugIntegriteitsbeheer

  • Barletta.Hydraulische hefplatform van aluminiumlegeringTips voor het schoonmaken

    Barletta.Hydraulische hefplatform van aluminiumlegeringTips voor het schoonmaken

  • Beverlijk.Mobiel hefplatform van de aluminiumlegeringantioxidant

    Beverlijk.Mobiel hefplatform van de aluminiumlegeringantioxidant

  • Peter kuytreubnerskyHydraulische platformliftClassificatie en vereisten

    Peter kuytreubnerskyHydraulische platformliftClassificatie en vereisten

  • Andria.kgmHandmatig hydraulisch hefplatformFabrikanten moeten aandacht besteden aan hun onderhoud

    Andria.kgmHandmatig hydraulisch hefplatformFabrikanten moeten aandacht besteden aan hun onderhoud

  • Poznan.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeKrachtig pleiten voor de ha

    Poznan.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeKrachtig pleiten voor de ha

  • Poznan.Prijs hydraulische liftGezond verstand van gebruik en onderhoud

    Poznan.Prijs hydraulische liftGezond verstand van gebruik en onderhoud

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!