Puerto ArmuellesTransformer 5000KVA prijsSnijtechnologie

  • vrijgavetijd:2022-11-02 08:14:09
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:535
  • Korte omschrijving:

    Puerto Armuelles,Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge

Artikel inhoud

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Puerto ArmuellesDe secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator,Puerto ArmuellesWat zijn de componenten van een olie ondergedompelde transformator, spanningstransformator, autorelais, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken,Puerto ArmuellesFabrikant van een transformator met olieonderdompeling, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Machala.Losse kernschroef

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, de bron, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Onderhoudsinhoud van de transformator

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

indexVolgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.


Puerto ArmuellesTransformer 5000KVA prijsSnijtechnologie



Look van olie van de radiator

vraagMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, alle normale productie grote stroomuitval veroorzaakt, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Puerto ArmuellesDe oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie,Puerto Armuellestransformator met olieonderdompeling, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, algemene installatie proces vacuümpolie onderdompeling, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Overige productinformatie
  • Vitti sur SeineElektrisch hefhydraulisch platformBeschrijving van het belangrijkste productieproces:

    Vitti sur SeineElektrisch hefhydraulisch platformBeschrijving van het belangrijkste productieproces:

  • Vitti sur SeineHydraulische heftafel heffenWat zijn de prestatievoordelen?

    Vitti sur SeineHydraulische heftafel heffenWat zijn de prestatievoordelen?

  • Vitti sur SeineHydraulische mobiele instapbrugVlotte start maar nog steeds zwak

    Vitti sur SeineHydraulische mobiele instapbrugVlotte start maar nog steeds zwak

  • Busia.kgmOpheffende hydraulische mobiele instapbrugWat zijn de meest gebruikte rekenhulpmiddelen?

    Busia.kgmOpheffende hydraulische mobiele instapbrugWat zijn de meest gebruikte rekenhulpmiddelen?

  • Cleveland.Opklapbare arm hefplatform voor aanhangwagenMethode voor het ontwikkelen van marketingkana

    Cleveland.Opklapbare arm hefplatform voor aanhangwagenMethode voor het ontwikkelen van marketingkana

  • Lamar.Klein huishouden kleine liftDe voor- en nadelen en hoe de kwaliteit te verbeteren

    Lamar.Klein huishouden kleine liftDe voor- en nadelen en hoe de kwaliteit te verbeteren

  • Ren Qiu.Handgemaakt hydraulisch hefplatform voor kinderenFactoren van algemene marktzwakte

    Ren Qiu.Handgemaakt hydraulisch hefplatform voor kinderenFactoren van algemene marktzwakte

  • jungle AonaiVast type hydraulisch hefplatformCreëer unieke merkinnovatie

    jungle AonaiVast type hydraulisch hefplatformCreëer unieke merkinnovatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!