Corozal.Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformatorPrijzen fluctueren

  • vrijgavetijd:2022-11-02 09:59:13
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:214
  • Korte omschrijving:

    Corozal.,Corozal.Distributie-transformator-model,Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine

Artikel inhoud
Corozal.Distributie-transformator-model,

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Geluid bij faseuitval

Corozal.Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading,Corozal.transformator voor elektrische centrales, en D (of D) is driehoekige bedrading.

LamentineHoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.


Corozal.Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformatorPrijzen fluctueren hoger, niet slecht?



Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Visuele controle voor de controle van de transformator

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.


Corozal.Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformatorPrijzen fluctueren hoger, niet slecht?



Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan,Corozal.transformator voor omzetters, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

managementDe olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Fabrikant van transformatoren

Corozal.De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Overige productinformatie
  • Katowice.Staalplaat van de instapbrugHoe productie te kiezen?

    Katowice.Staalplaat van de instapbrugHoe productie te kiezen?

  • PistoiaHydraulische vaste instapwasAccumulatie van de voorraad gereed product

    PistoiaHydraulische vaste instapwasAccumulatie van de voorraad gereed product

  • Voorburg.kgmMobiel hefplatform met schaarvorkStappen van beschermende constructie

    Voorburg.kgmMobiel hefplatform met schaarvorkStappen van beschermende constructie

  • San JoseElektrische hydraulische liftKwaliteitsinspectierapport:

    San JoseElektrische hydraulische liftKwaliteitsinspectierapport:

  • Omaha.Hydraulische heftafel kleinOver baankenmerken en het bestaan ​​van risicofactoren

    Omaha.Hydraulische heftafel kleinOver baankenmerken en het bestaan ​​van risicofactoren

  • Omaha.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformDe markt blijft stabiel

    Omaha.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformDe markt blijft stabiel

  • Omaha.Hydraulisch hefplatform Elektrisch hefplatformVoor welke omgeving is geschikt?

    Omaha.Hydraulisch hefplatform Elektrisch hefplatformVoor welke omgeving is geschikt?

  • Omaha.Vaste hydraulische instapbrugWat zijn de veelvoorkomende softwarefouten van het systeem?

    Omaha.Vaste hydraulische instapbrugWat zijn de veelvoorkomende softwarefouten van het systeem?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!