Marabella.Voorschriften voor het stellen van droge transformatorenDe twee sessies zijn gesloten en d

  • vrijgavetijd:2022-11-02 10:59:43
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:389
  • Korte omschrijving:

    Marabella.,Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.Productieproces en

Artikel inhoud

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Productieproces en stappen van droge transformator

Marabella.Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Duran.Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.


Marabella.Voorschriften voor het stellen van droge transformatorenDe twee sessies zijn gesloten en de verzendingen zijn toegenomen



De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen,Marabella.Alarm-temperatuur van droge transformator, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Eisen inzake inspectielekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Na de no-load test is normaal voor h,Marabella.Voordelen van olie ondergedompelde transformator, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.


Marabella.Voorschriften voor het stellen van droge transformatorenDe twee sessies zijn gesloten en de verzendingen zijn toegenomen



Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling noch wetenschappelijk.

origineelDe trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

De interne markt voor transformatoren is traag

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Marabella.Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, stijger,Marabella.rang van isolatie van een transformator met olieonderdompeling, koppeltank en olieopslagtank test op lekkage en NDT-technologie, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Overige productinformatie
  • BrusselAangepaste huishoudelijke kleine liftVerbeter de effectieve levering van apparatuur

    BrusselAangepaste huishoudelijke kleine liftVerbeter de effectieve levering van apparatuur

  • Colorado Springs.Hydraulisch laadplatformAnalytisch gebruiksprobleem

    Colorado Springs.Hydraulisch laadplatformAnalytisch gebruiksprobleem

  • Kaiserslautern.Automatische hydraulische liftWordt de kwaliteit zwaarder?

    Kaiserslautern.Automatische hydraulische liftWordt de kwaliteit zwaarder?

  • Koeln RodenkirchenHydraulisch station van het hefplatformWat zijn de ontwerpprincipes van

    Koeln RodenkirchenHydraulisch station van het hefplatformWat zijn de ontwerpprincipes van

  • Koeln RodenkirchenKlein vast hydraulisch hefplatformVereisten van verschillende waardegevoelige mate

    Koeln RodenkirchenKlein vast hydraulisch hefplatformVereisten van verschillende waardegevoelige mate

  • Koeln RodenkirchenHydraulisch automatisch hefplatformInkomende inspectieprocedures

    Koeln RodenkirchenHydraulisch automatisch hefplatformInkomende inspectieprocedures

  • Koeln RodenkirchenMobiele instapbrugWat zijn de toepasselijke industrieën?

    Koeln RodenkirchenMobiele instapbrugWat zijn de toepasselijke industrieën?

  • Hamburg-AltonaHoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrugWat zijn de functionele kenmerken en het t

    Hamburg-AltonaHoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrugWat zijn de functionele kenmerken en het t

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!