Sangre Grande.kgmWarmte van droge transformatorenWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

  • vrijgavetijd:2022-11-02 11:14:31
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:357
  • Korte omschrijving:

    Sangre Grande.kgm,Wat is de bedrading van droge transformator?lekkage van bout- of buisexterne draadSangre Grande.kgmDe isolatie van de do

Artikel inhoud

Wat is de bedrading van droge transformator?

lekkage van bout- of buisexterne draad

Sangre Grande.kgmDe isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Letpandan.Verspreiding van het geluid van droge transformator

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.


Sangre Grande.kgmWarmte van droge transformatorenWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?



De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie,Sangre Grande.kgmPrijslijst van de 630kVA box type transformator, schoon de porselein waterdichte behuizing,Sangre Grande.kgmDe droge transformator is goed., verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie,Sangre Grande.kgmtransformator voor hoogspanningsdistributie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Uitstekende kwaliteitVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.


Sangre Grande.kgmWarmte van droge transformatorenWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?



De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Waar is goedlekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Sangre Grande.kgmHet geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Overige productinformatie
  • Lexington-Fayette.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch platformHoe de werkende fabrikant te kiezen

    Lexington-Fayette.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch platformHoe de werkende fabrikant te kiezen

  • MesworthHydraulisch hefplatform van de vrachtliftWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

    MesworthHydraulisch hefplatform van de vrachtliftWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

  • Yuanpingworld.kgmHydraulisch hefplatform van het type vrachtliftEen empirische analyse van prijsbeïn

    Yuanpingworld.kgmHydraulisch hefplatform van het type vrachtliftEen empirische analyse van prijsbeïn

  • Yuanpingworld.kgmVoetbediend hydraulisch hefplatformWat zijn de functionele kenmerken en het toepass

    Yuanpingworld.kgmVoetbediend hydraulisch hefplatformWat zijn de functionele kenmerken en het toepass

  • Yuanpingworld.kgm5 ton hydraulisch hefplatformHoe speelt het een praktische rol?

    Yuanpingworld.kgm5 ton hydraulisch hefplatformHoe speelt het een praktische rol?

  • Yuanpingworld.kgmVervaardiging van instapbruggenDe voor- en nadelen en hoe de kwaliteit te verbetere

    Yuanpingworld.kgmVervaardiging van instapbruggenDe voor- en nadelen en hoe de kwaliteit te verbetere

  • Shijingshan.kgmHydraulische mobiele instapbrugVerschillende classificatiemethoden

    Shijingshan.kgmHydraulische mobiele instapbrugVerschillende classificatiemethoden

  • VespermZelfrijdend hefplatformAnalyse van de juiste productiemethoden

    VespermZelfrijdend hefplatformAnalyse van de juiste productiemethoden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!