Marchtrenk.transformator voor het elektriciteitsnetWat is het verschil tussen seizoens- en seizoenso

  • vrijgavetijd:2022-11-03 15:21:58
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:291
  • Korte omschrijving:

    Marchtrenk.,Wiringwijze van droge transformator:Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het open

Artikel inhoud

Wiringwijze van droge transformator:

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

La Goulette.De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.


Marchtrenk.transformator voor het elektriciteitsnetWat is het verschil tussen seizoens- en seizoensonderhoud?



De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset,Marchtrenk.Energiebesparing van de distributietransformator, kraak, lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Oké of niet?Productieproces en stappen van droge transformator

lekkage van zegelolie

lekkage van zegelolie


Marchtrenk.transformator voor het elektriciteitsnetWat is het verschil tussen seizoens- en seizoensonderhoud?



De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

verpakkinglekkage van olie op elektrische lasstand

De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor,Marchtrenk.Droge transformator 1250kva, dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Marchtrenk.Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities,Marchtrenk.Video van distributietransformator, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Oorzaken van brand in transformator

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Overige productinformatie
  • Jacksonville.Dubbele kolom aluminiumlegering hefplatformWat voor soort voordelen heeft de opkomst va

    Jacksonville.Dubbele kolom aluminiumlegering hefplatformWat voor soort voordelen heeft de opkomst va

  • Viguano.kgmAchterklep hydraulische plaatflipperBreng veranderingen aan op de binnenlandse markt

    Viguano.kgmAchterklep hydraulische plaatflipperBreng veranderingen aan op de binnenlandse markt

  • Kazincbarcika.kgmAutomatisch hydraulisch hefplatformOntwikkelingstrend is goed

    Kazincbarcika.kgmAutomatisch hydraulisch hefplatformOntwikkelingstrend is goed

  • BisceglieJiangsu hydraulisch hefplatformWat zijn de manieren om te gebruiken?

    BisceglieJiangsu hydraulisch hefplatformWat zijn de manieren om te gebruiken?

  • Xinqiu.Indoor hydraulisch hefplatform autoIncentive kwaliteitsmaatregelen

    Xinqiu.Indoor hydraulisch hefplatform autoIncentive kwaliteitsmaatregelen

  • Xinqiu.Elektrisch mobiel hydraulisch hefplatformKenmerken van afschermend effect:

    Xinqiu.Elektrisch mobiel hydraulisch hefplatformKenmerken van afschermend effect:

  • Xinqiu.Het veranderen van handmatig hydraulisch heffen naar elektrisch hydraulisch heffenWeg van spe

    Xinqiu.Het veranderen van handmatig hydraulisch heffen naar elektrisch hydraulisch heffenWeg van spe

  • Xinqiu.Hydraulische instapbrug mobiel typeNieuw product

    Xinqiu.Hydraulische instapbrug mobiel typeNieuw product

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!