Barysau10kV droge transformator scb12Waarom neemt de maat af in gebruik?

  • vrijgavetijd:2022-11-05 09:22:01
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:511
  • Korte omschrijving:

    Barysau,Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allema

Artikel inhoud

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

BarysauDe fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite,BarysauElektrische transformator, voor een bepaalde belasting, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

VisocoNameNa de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.


Barysau10kV droge transformator scb12Waarom neemt de maat af in gebruik?



Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Encyclopedische kennisDaarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, twee keer uit te voeren,BarysauBeginsel van olieonderdompelde krachttransformator, en dan trekken we het oliemonster.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.


Barysau10kV droge transformator scb12Waarom neemt de maat af in gebruik?



In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

kwaliteitExploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Droge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën, zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

BarysauDe draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Overige productinformatie
  • BarendhurtCity in Germany1-ton hydraulische hefplatformapparatuurStop met vallen en kaats terug

    BarendhurtCity in Germany1-ton hydraulische hefplatformapparatuurStop met vallen en kaats terug

  • Wu Qiang.Hydraulische heftafelWat is de markt?

    Wu Qiang.Hydraulische heftafelWat is de markt?

  • Wu Qiang.Hydraulisch hefplatform in de kelderWat is er mis met kleurverschil?

    Wu Qiang.Hydraulisch hefplatform in de kelderWat is er mis met kleurverschil?

  • Wu Qiang.vorkheftruckWaar wordt het marktaandeel van de operaties weerspiegeld?

    Wu Qiang.vorkheftruckWaar wordt het marktaandeel van de operaties weerspiegeld?

  • Wu Qiang.Pakhuis instapbrugKwaliteitsbeoordelingsprobleem

    Wu Qiang.Pakhuis instapbrugKwaliteitsbeoordelingsprobleem

  • DublinOpheffende hydraulische mobiele instapbrugMaatregelen voor niveauoptimalisatie

    DublinOpheffende hydraulische mobiele instapbrugMaatregelen voor niveauoptimalisatie

  • AsperniCity in ItalyVerticaal hefplatform met geleiderailVersnelling van de bouw van industriële eco

    AsperniCity in ItalyVerticaal hefplatform met geleiderailVersnelling van de bouw van industriële eco

  • Le Mans.Kleine lift met drie verdiepingenFabrikanten grijpen de productkwaliteit aan en breiden de v

    Le Mans.Kleine lift met drie verdiepingenFabrikanten grijpen de productkwaliteit aan en breiden de v

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!