Vawkavysk.kgm1600KVA-transformatprijsBeheermethode ter plaatse van productieworkshop

  • vrijgavetijd:2022-11-06 09:22:02
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:225
  • Korte omschrijving:

    Vawkavysk.kgm,De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delenDe uuruitdrukking wordt gebruikt om

Artikel inhoud

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Vawkavysk.kgmBij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Tegal.Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

fabrikant van droge transformatoren


Vawkavysk.kgm1600KVA-transformatprijsBeheermethode ter plaatse van productieworkshop



Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt,Vawkavysk.kgmElektrische hoogfrequente transformator, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

verbruikDaarna klemmen we de branchpijp met je duim, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

fabrikant van droge transformatoren

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.


Vawkavysk.kgm1600KVA-transformatprijsBeheermethode ter plaatse van productieworkshop



Door een slechte afdichting,Vawkavysk.kgmDroge transformator 1250kva, in het algemeen,Vawkavysk.kgmNationale norm voor het verlies van olie ondergedompelde transformator, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Welkom gesprekkenFout oordeel van de transformator

Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.

Elektrische transformator

Vawkavysk.kgmGebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Overige productinformatie
  • AvignonDubbele cilinder hydraulisch hefplatformBufferfenomeen

    AvignonDubbele cilinder hydraulisch hefplatformBufferfenomeen

  • AvignonHydraulisch schaartype hefplatformWat zijn de openstaande problemen in de industrie?

    AvignonHydraulisch schaartype hefplatformWat zijn de openstaande problemen in de industrie?

  • AvignonHydraulische instapbrug kopenAnalyse van het verbindingsformulier

    AvignonHydraulische instapbrug kopenAnalyse van het verbindingsformulier

  • Newark.10 ton mobiele instapbrugPrijzen stijgen

    Newark.10 ton mobiele instapbrugPrijzen stijgen

  • Varne.BouwliftSjabloon voor businessplan

    Varne.BouwliftSjabloon voor businessplan

  • Truva.Kleine liften voor huishoudens Kleine liften voor huishoudensRedenen voor de toename van de pr

    Truva.Kleine liften voor huishoudens Kleine liften voor huishoudensRedenen voor de toename van de pr

  • Champini sur MarneExperiment met hydraulisch hefplatformInspectie-eisen

    Champini sur MarneExperiment met hydraulisch hefplatformInspectie-eisen

  • Sihu.Vast type hydraulisch hefplatformEliminatie van reststress

    Sihu.Vast type hydraulisch hefplatformEliminatie van reststress

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!