Heilige GeestDiepwaterpomp voor irrigatieWat zijn de vier belangrijkste technische normen

  • vrijgavetijd:2022-11-06 09:22:02
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:486
  • Korte omschrijving:

    Heilige Geest,   I   Hoe hoger de specifieke snelheid van dompelbare modderpomp, hoe kleiner de toegestane snijhoeveelheid van waaierd

Artikel inhoud

   I

   Hoe hoger de specifieke snelheid van dompelbare modderpomp, hoe kleiner de toegestane snijhoeveelheid van waaierdiameter. Naast het afdichtingseffect kan de hulpwaaier van de dompelbare modderpomp ook de axiale kracht verminderen.

Heilige Geest   Het is niet toegestaan de elektrische pomp lange tijd onder de voorwaarde van lage lift te gebruiken (over het algemeen mag de werkende lift niet minder zijn dan % van de nominale lift), die binnen het aanbevolen werkliftplan zoveel mogelijk moet worden gecontroleerd om te voorkomen dat de elektrische pomp de motor uitbrandt als gevolg van overbelasting. Pompen zonder zelfcirculerende koelapparatuur voorkomen dat ze allemaal langdurig aan water worden blootgesteld

   Het heeft bijvoorbeeld een grote impact op de waaier van de apparatuur zelf. Dus hoe te detecteren of de apparatuur cavitatie heeft tijdens gebruik?

Koi Sanjaq.   Tarief.

   Ten vierde, modelselectieparameters: uitlaatdiameter, stroom, stof, waaiersnelheid, pompsnelheid, maximaal deeltje en gewicht.

   Soms wordt geconstateerd dat er onvoldoende vloeistoftoevoer is bij het gebruik dus wat zijn de redenen voor deze situatie en hoe ermee om te gaan.


Heilige GeestDiepwaterpomp voor irrigatieWat zijn de vier belangrijkste technische normen



De sible drijfmestpompen worden hoofdzakelijk gebruikt in mijnbouw, metallurgie, kolen, milieubescherming, elektrische energie en andere industrieën om corrosieve vaste deeltjesmest te vervoeren. Op het gebied van de chemische industrie worden bijvoorbeeld corrosieve gemengde pasta"s van chemische kristallen getransporteerd. Elektrische asverwijdering, het vervoer van de mest van de kolenwasinstallatie, enz.

   Controleer de oliekwaliteit van de oliekamer om de zes maanden om te zien of er lekkage is, metallurgie, kolen,Heilige GeestGebruikte pijpleidingpomp, milieubescherming, elektrische energie en andere industrieën om corrosieve vaste deeltjesmest te vervoeren. Op het gebied van de chemische industrie worden bijvoorbeeld corrosieve gemengde pasta"s van chemische kristallen getransporteerd. Elektrische asverwijdering, het vervoer van de mest van de kolenwasinstallatie, enz.

Controleposten   Tijdens de installatie van gladde lagercomponenten als de installatie correct is, is de gladde olie geschikt, is de reparatie tijdig en zal de levertijd lang zijn, moet het reparatiepersoneel regelmatig de lagercomponenten repareren,Heilige GeestCorrosieve pijpleidingpomp, de toestand van de lagers en de gladde olie controleren, en regelmatig de gladde olie toevoegen of vervangen tijdens het werk, zullen we ook weten dat die delen gevoelig zijn voor slijtage tijdens normaal gebruik. Op deze manier kunnen we gerichte anti-corrosie en slijtvaste behandeling op deze onderdelen tijdens optimalisatie uitvoeren om de integriteit van de apparatuur te verbeteren en

   De mengende waaier en andere belangrijkste stroompassage delen zijn gemaakt van hoge slijtvaste materialen, die slijtvast, corrosiebestendig, niet verstoppend zijn en een sterke afvalafvoercapaciteit hebben, en effectief door grote vaste deeltjes kunnen gaan. Het wordt niet beperkt door zuigbereik, met een hoge slakkenzuigefficiency en grondiger desilteren. Er is geen hulpvacuümpomp nodig en de investering is lager. niets


Heilige GeestDiepwaterpomp voor irrigatieWat zijn de vier belangrijkste technische normen



Het water in steden moet worden gezuiverd. Dit alles vereist zijn apparatuur om diensten voor ons te leveren. Zonder pompen is ons basisoverleven een probleem.

ranking   Het zal warmte genereren, maar wanneer het ernstig is, zal het de isolatie direct verbranden; Er kunnen ook enkele storingen in het ventilatiesysteem zijn. Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren of de ventilator van de dompelmestpomp is beschadigd of roterend

   slib van verschillende steenverwerkingsinstallaties absorberen.

   De dalende axiale kracht kan voor moddervervoer in energiecentrales, hydraulische en andere beroepen worden gebruikt; De mechanische afdichting is strak en betrouwbaar, en de lekkage waarschijnlijkheid overschrijdt niet druppels /min, die meestal wordt gebruikt om ontvlambare, explosieve, giftige, sterke corrosieve en waardevolle vloeistoffen of materialen met hoge temperatuur, hoge druk en lage temperatuur te vervoeren.

Heilige Geest   belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsoppervlak en de kwetsbare delen moeten naar behoren worden bewaard om schade te voorkomen.

   De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt, zal de motor niet normaal werken, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.

   Nu weet u de reden waarom de pomp luchttroebelheid heeft. In feite is dit een heel veel voorkomend fenomeen. Je doet het Ik hoef me er geen zorgen over te maken. Waterpomp kan veel dingen vervoeren, zoals water, olie, vloeibaar metaal, zuur-base nacht enzovoort. Het is een goed vervoermiddel.

Overige productinformatie
  • Luik.Schaarvork mobiel hydraulisch hefplatformGedetailleerde stappen voor probleemoplossing

    Luik.Schaarvork mobiel hydraulisch hefplatformGedetailleerde stappen voor probleemoplossing

  • Louisville.Kleine huishoudelijke sightseeing liftWat zijn de veelvoorkomende softwarefouten van het

    Louisville.Kleine huishoudelijke sightseeing liftWat zijn de veelvoorkomende softwarefouten van het

  • Bazhou.Vast type hydraulisch hefplatformVitaliteit van de markt

    Bazhou.Vast type hydraulisch hefplatformVitaliteit van de markt

  • Zalaegerszeg.Platform hydraulischVolatiliteit van de vervoerder

    Zalaegerszeg.Platform hydraulischVolatiliteit van de vervoerder

  • Koeln-NippeHydraulisch platform heftruck met voetHoe het initiatief te nemen om de winst uit te brei

    Koeln-NippeHydraulisch platform heftruck met voetHoe het initiatief te nemen om de winst uit te brei

  • Darmstadt.kgmHydraulisch hefplatform met geleiderailWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

    Darmstadt.kgmHydraulisch hefplatform met geleiderailWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

  • Darmstadt.kgmXinxiang hydraulisch hefplatformKwaliteitscontrole

    Darmstadt.kgmXinxiang hydraulisch hefplatformKwaliteitscontrole

  • Darmstadt.kgmliftRelatie beïnvloeden tijdens gebruik

    Darmstadt.kgmliftRelatie beïnvloeden tijdens gebruik

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!