Byerazino500 KVA-olie ondergedompelde transformatorDe belangrijkste soorten en kenmerken van

  • vrijgavetijd:2022-11-07 23:22:04
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:178
  • Korte omschrijving:

    Byerazino,Verminderde isoleringDe staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ing

Artikel inhoud

Verminderde isolering

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

ByerazinoHandtastmethode voor de controle van de transformator

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

LibenDe bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Fout oordeel van de transformator


Byerazino500 KVA-olie ondergedompelde transformatorDe belangrijkste soorten en kenmerken van



Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Transformer is

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

superieure kwaliteitDroge transformator

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Als het volume van de transformator te klein is,ByerazinoTransformer punt, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.


Byerazino500 KVA-olie ondergedompelde transformatorDe belangrijkste soorten en kenmerken van



De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Afdeling KwaliteitBij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Wiringwijze van droge transformator:

ByerazinoAls u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm,ByerazinoTransformer 500 Box type, stoppen met tillen,ByerazinoSelectie van droge transformator, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Overige productinformatie
  • ToledoHydraulische cilinder platformDe basis van de industrie

    ToledoHydraulische cilinder platformDe basis van de industrie

  • Shiguai.kgmHet hydraulische hefplatform kan niet worden opgehevenAnalyse van de oorzaken van slijtag

    Shiguai.kgmHet hydraulische hefplatform kan niet worden opgehevenAnalyse van de oorzaken van slijtag

  • Xilinhot.Hydraulic guide rail type hefplatformGrote ruimte voor jaarlijkse verbetering van de output

    Xilinhot.Hydraulic guide rail type hefplatformGrote ruimte voor jaarlijkse verbetering van de output

  • Xilinhot.Kleine hydraulische platformheftruckWat zijn de toepassingen?

    Xilinhot.Kleine hydraulische platformheftruckWat zijn de toepassingen?

  • Xilinhot.Professionele hydraulische hefplatformSeminar over probleemintegratiestrategie

    Xilinhot.Professionele hydraulische hefplatformSeminar over probleemintegratiestrategie

  • Xilinhot.Mechanische vaste instapbrugKwaliteitsinspectie

    Xilinhot.Mechanische vaste instapbrugKwaliteitsinspectie

  • Yuhua.Hydraulische vaste instapwasBevorderen van de ontwikkeling van de samenleving

    Yuhua.Hydraulische vaste instapwasBevorderen van de ontwikkeling van de samenleving

  • Piacenza.kgmPrijs van het type geleiderail hefplatformUpgraden van de lay-out van de industriële str

    Piacenza.kgmPrijs van het type geleiderail hefplatformUpgraden van de lay-out van de industriële str

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!