ByelaazyorskName660V tot 380V driefasetransformatorDe chemische elementen die erin zitten

  • vrijgavetijd:2022-11-08 17:23:05
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:463
  • Korte omschrijving:

    ByelaazyorskName,Losse kernschroefNa de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet g

Artikel inhoud

Losse kernschroef

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

ByelaazyorskNameDe visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden,ByelaazyorskNameControleinhoud van droge transformator, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit,ByelaazyorskNameKasteel voor transformatoren, ophanging van vuil, etsen en troebelheid,ByelaazyorskNameInleiding tot met olie ondergedompelde transformator, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

fabrikant van droge transformatoren


ByelaazyorskName660V tot 380V driefasetransformatorDe chemische elementen die erin zitten



De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Productieproces en stappen van droge transformator

AgentEr zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.


ByelaazyorskName660V tot 380V driefasetransformatorDe chemische elementen die erin zitten



De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

De kosten zijn redelijkII) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, lawaai en trillingen zijn of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Dry type transformator bedrijf

ByelaazyorskNameElektrische transformator

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Overige productinformatie
  • CincinnatiNameAutomatisch hydraulisch platform voor heffen en zakkenOntdek hoe u het veilig kunt hou

    CincinnatiNameAutomatisch hydraulisch platform voor heffen en zakkenOntdek hoe u het veilig kunt hou

  • Shedertzee.Klein elektrisch hydraulisch hefplatformPrijsmechanisme op korte termijn

    Shedertzee.Klein elektrisch hydraulisch hefplatformPrijsmechanisme op korte termijn

  • Zao Qiang.Kan hydraulische druk automatisch heffen en verlagenWat zijn de unieke structurele kenmerk

    Zao Qiang.Kan hydraulische druk automatisch heffen en verlagenWat zijn de unieke structurele kenmerk

  • Zao Qiang.Elektrische hydraulische liftStop met vallen en kaats terug

    Zao Qiang.Elektrische hydraulische liftStop met vallen en kaats terug

  • Zao Qiang.Hydraulic guide rail type hefplatformCommercialisering richt zich op het doorbreken van te

    Zao Qiang.Hydraulic guide rail type hefplatformCommercialisering richt zich op het doorbreken van te

  • Zao Qiang.Hydraulische mobiele instapbrugBetrouwbare beschermingsprestaties

    Zao Qiang.Hydraulische mobiele instapbrugBetrouwbare beschermingsprestaties

  • Bumo HeiwenHydraulische mobiele instapbrugProblemen bij de verwerking

    Bumo HeiwenHydraulische mobiele instapbrugProblemen bij de verwerking

  • Prouskov.Dubbele kolommen van het hefplatform van de aluminiumlegeringAnalyse van het trendprobleem

    Prouskov.Dubbele kolommen van het hefplatform van de aluminiumlegeringAnalyse van het trendprobleem

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!