Mechelen.Afmetingen van 1600KVA-olie ondergedompelde transformator9 dagelijkse onderhoudspunten

  • vrijgavetijd:2022-11-09 19:23:07
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:392
  • Korte omschrijving:

    Mechelen., die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van

Artikel inhoud
die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling


Mechelen.Afmetingen van 1600KVA-olie ondergedompelde transformator9 dagelijkse onderhoudspunten



Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

Wanneer oliemonsters worden gebruikt,Mechelen.35kV-olie ondergedompelde transformator, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

verpakkingPrestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Fabrikant van transformatoren

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.


Mechelen.Afmetingen van 1600KVA-olie ondergedompelde transformator9 dagelijkse onderhoudspunten



Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Beheer van de industrieVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Mechelen.Bij relais protection dry-type transformator,Mechelen.Opdracht van transformatoren,Mechelen.Installatievoorschriften voor de verdeel-transformatoren-bank, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Overige productinformatie
  • Bekes.Hydraulisch hefplatform in de kelderProblemen in het werk en verbetermaatregelen

    Bekes.Hydraulisch hefplatform in de kelderProblemen in het werk en verbetermaatregelen

  • Bekes.12 meter hydraulisch hefplatformZorgvuldige afwerking

    Bekes.12 meter hydraulisch hefplatformZorgvuldige afwerking

  • Bekes.Container laad- en losbrugAnalyse van de markttekortkomingen van de industrie

    Bekes.Container laad- en losbrugAnalyse van de markttekortkomingen van de industrie

  • Nai sur SeineVaste hydraulische instapbrugWelke factoren zijn van invloed op de productprestaties?

    Nai sur SeineVaste hydraulische instapbrugWelke factoren zijn van invloed op de productprestaties?

  • Hamburg-WandsbekDubbele kolom aluminiumlegering hefplatformHeb je de gebruiksmethode onder de knie

    Hamburg-WandsbekDubbele kolom aluminiumlegering hefplatformHeb je de gebruiksmethode onder de knie

  • Benjin.Hydraulisch hef- en losplatformWat is het belangrijke doel van?

    Benjin.Hydraulisch hef- en losplatformWat is het belangrijke doel van?

  • Jacksonville.Mobiel hijsplatform hydraulischSpeel de rol van anti-diefstal

    Jacksonville.Mobiel hijsplatform hydraulischSpeel de rol van anti-diefstal

  • Varna.Hydraulisch cilinderhefplatformWat zijn de volledige aspecten van?

    Varna.Hydraulisch cilinderhefplatformWat zijn de volledige aspecten van?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!