BeverenBeeld van de installatie van transformatorIndustrieën versnellen het tempo van aanpassing

  • vrijgavetijd:2022-11-10 15:23:08
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:291
  • Korte omschrijving:

    Beveren,De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, die bev

Artikel inhoud

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

BeverenZodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie,BeverenBeeld van droge transformatoren, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Guan Dan.Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

lekkage van olie op elektrische lasstand

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.


BeverenBeeld van de installatie van transformatorIndustrieën versnellen het tempo van aanpassing



Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Fabrikant van omzetters

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

hervormingOscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer die de oscillatie onder .%,BeverenWarmtekrachttransformator 20kV, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.


BeverenBeeld van de installatie van transformatorIndustrieën versnellen het tempo van aanpassing



Productieproces en stappen van droge transformator

Klik om te bekijkenBij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat),BeverenEisen voor de ruimte met olie ondergedompelde transformator, kan het in een energietransformator, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

fabrikant van droge transformatoren

BeverenIn het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Overige productinformatie
  • Zawelche.Hydraulische hefplatformtruckRealiseer de transformatie van de productstructuur

    Zawelche.Hydraulische hefplatformtruckRealiseer de transformatie van de productstructuur

  • Zawelche.Hydraulische mobiele instapbrugWelke industrie kan worden gebruikt?

    Zawelche.Hydraulische mobiele instapbrugWelke industrie kan worden gebruikt?

  • ErlangMobiele hydraulische instapbrugPerformance maakt zijn toekomstige marktvooruitzichten langverw

    ErlangMobiele hydraulische instapbrugPerformance maakt zijn toekomstige marktvooruitzichten langverw

  • Leshno.Openlucht geleiderail type hefplatformOppervlaktebeschermingstechnieken

    Leshno.Openlucht geleiderail type hefplatformOppervlaktebeschermingstechnieken

  • Rajibri.Klein elektrisch voertuig dat lift binnenkomtWaar moet op worden gelet bij het gebruik?

    Rajibri.Klein elektrisch voertuig dat lift binnenkomtWaar moet op worden gelet bij het gebruik?

  • Guangxi.Groot hydraulisch hefplatformIs vervorming de boosdoener van het geluid dat door de machine

    Guangxi.Groot hydraulisch hefplatformIs vervorming de boosdoener van het geluid dat door de machine

  • Stad ZhangjiakouVast hydraulisch hefplatformLage slagvastheid

    Stad ZhangjiakouVast hydraulisch hefplatformLage slagvastheid

  • Gdansk.kgmHydraulisch hefplatform van de vrachtliftSelectievaardigheden met weinig ruis

    Gdansk.kgmHydraulisch hefplatform van de vrachtliftSelectievaardigheden met weinig ruis

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!