Binkhe.Code voor de installatie van elektrische transformatorenDoorbraak in de industrie

  • vrijgavetijd:2022-11-12 09:23:10
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:468
  • Korte omschrijving:

    Binkhe.,Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:In termen van de plaats van gebruik worden dro

Artikel inhoud

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Binkhe.De energiebesparende analyse van transformatoren is altijd gebaseerd geweest op de vraag of de gebruikssnelheid van de transformatoren minder is dan een bepaalde standaardwaarde. Of transformatoren milieubeschermings- en energiebesparingsinstallaties zijn. Soms zijn dergelijke specificaties niet het besparen van elektromagnetische energie, maar het consumeren van elektromagnetische energie.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Xiyong.Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Hoeveel kost de transformator?


Binkhe.Code voor de installatie van elektrische transformatorenDoorbraak in de industrie



Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Handig en efficiëntHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex,Binkhe.Brandmerk droogtype transformator, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is,Binkhe.Wat zijn de elektronische transformatoren?, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator,Binkhe.transformator met 1600-olie, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Binkhe.Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Overige productinformatie
  • Luchthaven München-RiemHydraulische instap as fixatieMaatregelen voor niveauoptimalisatie

    Luchthaven München-RiemHydraulische instap as fixatieMaatregelen voor niveauoptimalisatie

  • VicenzaNameMobiele hydraulische instapbrugWat zijn de kwaliteitsmethoden?

    VicenzaNameMobiele hydraulische instapbrugWat zijn de kwaliteitsmethoden?

  • Radomsko.Bewerking van het hefplatform met schaarvorkVerbeter het vermogen tot productinnovatie

    Radomsko.Bewerking van het hefplatform met schaarvorkVerbeter het vermogen tot productinnovatie

  • SassariNameArk klein liftplatformInformatie aanbeveling

    SassariNameArk klein liftplatformInformatie aanbeveling

  • ZygageIndoor vast hydraulisch hefplatformOrigineel

    ZygageIndoor vast hydraulisch hefplatformOrigineel

  • SivetohelovitseHydraulisch hefplatform met grote tonnageWelkom bij grote hoeveelheidskorting!

    SivetohelovitseHydraulisch hefplatform met grote tonnageWelkom bij grote hoeveelheidskorting!

  • Baile Atha LuainVoetbediend hydraulisch hefplatformDe trend van de industrie

    Baile Atha LuainVoetbediend hydraulisch hefplatformDe trend van de industrie

  • Oklahoma CityHydraulisch hefplatformOorzaken van storingen en methoden voor probleemoplossing

    Oklahoma CityHydraulisch hefplatformOorzaken van storingen en methoden voor probleemoplossing

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!