Evergem.Controleinhoud van droge transformatorHoe de werkende fabrikant te kiezen?

  • vrijgavetijd:2022-11-12 13:23:10
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:461
  • Korte omschrijving:

    Evergem.,lekkage van olie op elektrische lasstandDe schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;Evergem.Dit is het voorbeeld

Artikel inhoud

lekkage van olie op elektrische lasstand

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Evergem.Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Maymyo.Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?


Evergem.Controleinhoud van droge transformatorHoe de werkende fabrikant te kiezen?



Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator, autorelais,Evergem.Transformer vermogen drie-fase, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast,Evergem.Rapport van droogtype transformator, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

technische dienstLook van olie van gietijzeren delen

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).


Evergem.Controleinhoud van droge transformatorHoe de werkende fabrikant te kiezen?



Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Ontwikkeling CurriculumVallende buitenlandse zaken en piercing

Visuele controle voor de controle van de transformator

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning,Evergem.3150 transformator, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Evergem.Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Overige productinformatie
  • SassariNameArk klein liftplatformInformatie aanbeveling

    SassariNameArk klein liftplatformInformatie aanbeveling

  • ZygageIndoor vast hydraulisch hefplatformOrigineel

    ZygageIndoor vast hydraulisch hefplatformOrigineel

  • SivetohelovitseHydraulisch hefplatform met grote tonnageWelkom bij grote hoeveelheidskorting!

    SivetohelovitseHydraulisch hefplatform met grote tonnageWelkom bij grote hoeveelheidskorting!

  • Baile Atha LuainVoetbediend hydraulisch hefplatformDe trend van de industrie

    Baile Atha LuainVoetbediend hydraulisch hefplatformDe trend van de industrie

  • Oklahoma CityHydraulisch hefplatformOorzaken van storingen en methoden voor probleemoplossing

    Oklahoma CityHydraulisch hefplatformOorzaken van storingen en methoden voor probleemoplossing

  • Oklahoma CityHydraulische hefladingsliftHoe verbeteren bedrijfsmedewerkers hun vaardigheden?

    Oklahoma CityHydraulische hefladingsliftHoe verbeteren bedrijfsmedewerkers hun vaardigheden?

  • Oklahoma City5 ton hydraulisch hefplatformTestobjecten

    Oklahoma City5 ton hydraulisch hefplatformTestobjecten

  • Oklahoma CityHydraulische instapbrugZware positieven hebben vaak prijsstijgingen en -dalingen

    Oklahoma CityHydraulische instapbrugZware positieven hebben vaak prijsstijgingen en -dalingen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!