Asse.Distributie-transformator-installatieVerbeter de tijdige leveringssnelheid

  • vrijgavetijd:2022-11-13 09:23:12
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:181
  • Korte omschrijving:

    Asse.,De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel va

Artikel inhoud

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Asse.Een soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

fabrikant van droge transformatoren

Zoete aardappelHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester,Asse.Scb18 droge transformator, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Wiringwijze van droge transformator:


Asse.Distributie-transformator-installatieVerbeter de tijdige leveringssnelheid



De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor,Asse.Afbeelding van de gedemonteerde transformator met olieonderdompeling, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator, spanningstransformator, autorelais, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz,Asse.Hoeveel kost een transformator?, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, kan de belasting worden aangesloten.

onderhoud van apparatuurFabriek voor elektrische transformatoren

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.


Asse.Distributie-transformator-installatieVerbeter de tijdige leveringssnelheid



Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Briljantie aanmakenlekkage van bout- of buisexterne draad

Handtastmethode voor de controle van de transformator

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Asse.Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Elektrische transformator-installatie

Overige productinformatie
  • Brindisi.Home miniliftVerschijnsel tijdens gebruik

    Brindisi.Home miniliftVerschijnsel tijdens gebruik

  • Chehanouf.Vast hydraulisch platformDe algehele volatiliteit van is niet groot

    Chehanouf.Vast hydraulisch platformDe algehele volatiliteit van is niet groot

  • SoestHydraulisch testplatformPrincipe van werken in de goede richting

    SoestHydraulisch testplatformPrincipe van werken in de goede richting

  • Luanchengstar nameMobiel hydraulisch hefplatform met vier wielenVeelvoorkomende gebreken in de indus

    Luanchengstar nameMobiel hydraulisch hefplatform met vier wielenVeelvoorkomende gebreken in de indus

  • Xingtaiworld.kgmHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringWaarom is het zo veelzijdig?

    Xingtaiworld.kgmHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringWaarom is het zo veelzijdig?

  • Xingtaiworld.kgmHandmatig hydraulisch hefplatformDetectiemethode en controlemethode:

    Xingtaiworld.kgmHandmatig hydraulisch hefplatformDetectiemethode en controlemethode:

  • Xingtaiworld.kgmMobiele hydraulische heftafel leveringHoe het rolproces te maken?

    Xingtaiworld.kgmMobiele hydraulische heftafel leveringHoe het rolproces te maken?

  • Xingtaiworld.kgmHydraulische mobiele instapbrugDe achteruitgang van de sociale inventaris is versnel

    Xingtaiworld.kgmHydraulische mobiele instapbrugDe achteruitgang van de sociale inventaris is versnel

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!