AnsNameDistributiegelijkrichter transformatorAnalyse van beïnvloedende factoren op basis van bewerki

  • vrijgavetijd:2022-11-13 13:23:12
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:268
  • Korte omschrijving:

    AnsName,Fabriek voor droge transformatorenNa een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toeb

Artikel inhoud

Fabriek voor droge transformatoren

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

AnsNameDe transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%,AnsNameEnergie-efficiëntieklasse I olie ondergedompelde transformator, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Zakho.De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling


AnsNameDistributiegelijkrichter transformatorAnalyse van beïnvloedende factoren op basis van bewerkingsprecisie



Droge transformator

In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Nauwkeurige afwerkingDe capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.


AnsNameDistributiegelijkrichter transformatorAnalyse van beïnvloedende factoren op basis van bewerkingsprecisie



Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

AnsNameNa een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Overige productinformatie
  • Aeroporto della MalpensaBeweegbaar hydraulisch hefplatformProfessioneel maatwerk

    Aeroporto della MalpensaBeweegbaar hydraulisch hefplatformProfessioneel maatwerk

  • Aeroporto della MalpensaAanpassing van hydraulisch hefplatformOntwerpkenmerken onderzocht

    Aeroporto della MalpensaAanpassing van hydraulisch hefplatformOntwerpkenmerken onderzocht

  • ErlangHydraulische elektrische vaste instapbrugVier belangrijke onderdelen van het fabricageontwerp:

    ErlangHydraulische elektrische vaste instapbrugVier belangrijke onderdelen van het fabricageontwerp:

  • Silvertham.Zelfnivellerend spoorschaar vorkhefplatformAnalyse van de redenen voor het krimpende verk

    Silvertham.Zelfnivellerend spoorschaar vorkhefplatformAnalyse van de redenen voor het krimpende verk

  • Nevin.Kleine lift op de tweede verdiepingOppervlaktestructuur en verwerkingstechnologie

    Nevin.Kleine lift op de tweede verdiepingOppervlaktestructuur en verwerkingstechnologie

  • Liaoning.6-meter hydraulisch hefplatformWeglatingen in branchedetails

    Liaoning.6-meter hydraulisch hefplatformWeglatingen in branchedetails

  • AlkmarNameZelfhydraulisch hefplatformAanbeveling voor branchemerken

    AlkmarNameZelfhydraulisch hefplatformAanbeveling voor branchemerken

  • SosneeuwbloemHydraulische lift binnenshuisUitvoeringsnormen

    SosneeuwbloemHydraulische lift binnenshuisUitvoeringsnormen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!