Brecht.Doorstroom van droge transformatorenAnalyse van de kenmerken en voordelen van

  • vrijgavetijd:2022-11-13 21:23:12
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:557
  • Korte omschrijving:

    Brecht.,Het geluid van droge transformator komt vanVerschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal sil

Artikel inhoud

Het geluid van droge transformator komt van

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Brecht.De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen,Brecht.315 transformator met olieonderdompeling, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

YacuibaNameHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:


Brecht.Doorstroom van droge transformatorenAnalyse van de kenmerken en voordelen van



Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Inspectie milieuOverdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden,Brecht.15KVA besturingstransformator, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Dry type transformator bedrijf


Brecht.Doorstroom van droge transformatorenAnalyse van de kenmerken en voordelen van



In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Uitstekende kwaliteitDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is,Brecht.Belangrijkste onderdelen van boxtransformator, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Brecht.De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid ontsteking, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Overige productinformatie
  • Albuquerque.kgmVaste hydraulische liftVolg eerst het principe van de gebruiker

    Albuquerque.kgmVaste hydraulische liftVolg eerst het principe van de gebruiker

  • Albuquerque.kgmBordbrug van automobieltypeIncentive kwaliteitsmaatregelen

    Albuquerque.kgmBordbrug van automobieltypeIncentive kwaliteitsmaatregelen

  • PolenHydraulische druk op vaste instapkasWat zijn de vaardigheden in de winter?

    PolenHydraulische druk op vaste instapkasWat zijn de vaardigheden in de winter?

  • BerlijnZelfvouwende arm hefplatformWelke menselijke weefsels zijn beschermend?

    BerlijnZelfvouwende arm hefplatformWelke menselijke weefsels zijn beschermend?

  • TrentoGenericNameKleine vrachtliftProfessionele fabrikanten vertellen u hoe u moet kiezen!

    TrentoGenericNameKleine vrachtliftProfessionele fabrikanten vertellen u hoe u moet kiezen!

  • San SeveroHydraulisch vast hefplatformDe kracht van technologie is geweldig

    San SeveroHydraulisch vast hefplatformDe kracht van technologie is geweldig

  • Neue NeustadtHydraulisch hefplatformToepassingsgebieden en prestatiekenmerken

    Neue NeustadtHydraulisch hefplatformToepassingsgebieden en prestatiekenmerken

  • Dunaharaszti.kgmOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformVoordelen van installatie gesp app

    Dunaharaszti.kgmOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformVoordelen van installatie gesp app

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!