Serajevo.kgmDroge transformator 600KVAOverzicht van de stijlverschillen

  • vrijgavetijd:2022-11-15 13:27:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:407
  • Korte omschrijving:

    Serajevo.kgm,Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?Exploitatie van transformatoren met olieonderdompelingSeraje

Artikel inhoud

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Serajevo.kgmVolgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, maar het is geen groot land.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester,Serajevo.kgmStandaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatoren,Serajevo.kgmTestrapport van de elektrische transformator, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

PyongyangNameGeluid bij faseuitval

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator,Serajevo.kgm4000kva droge transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.


Serajevo.kgmDroge transformator 600KVAOverzicht van de stijlverschillen



De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Betaalbare prijsVeroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.


Serajevo.kgmDroge transformator 600KVAOverzicht van de stijlverschillen



Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Directe arbeidVermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Een soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Serajevo.kgmOverdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Overige productinformatie
  • Kurbwa.In de auto gemonteerde schaarvork hefplatformSamenvatting van het onderzoek naar de aandoenin

    Kurbwa.In de auto gemonteerde schaarvork hefplatformSamenvatting van het onderzoek naar de aandoenin

  • Saint LouisDraaiende heffasefabrikant

    Saint LouisDraaiende heffasefabrikant

  • Droichead Nua.kgmElektrisch hydraulisch hefplatformClassificatie en functie

    Droichead Nua.kgmElektrisch hydraulisch hefplatformClassificatie en functie

  • Gelsenkirchen.kgmHydraulische geleidingsrail hefplatformOnderhoud

    Gelsenkirchen.kgmHydraulische geleidingsrail hefplatformOnderhoud

  • Gelsenkirchen.kgmMobiel elektrisch hydraulisch hefplatformIndustrie ontwikkelingsrelatie:

    Gelsenkirchen.kgmMobiel elektrisch hydraulisch hefplatformIndustrie ontwikkelingsrelatie:

  • Gelsenkirchen.kgmHydraulisch hefplatformVersterken van het toezicht in de sector

    Gelsenkirchen.kgmHydraulisch hefplatformVersterken van het toezicht in de sector

  • Gelsenkirchen.kgmOp een voertuig gemonteerde instapbrugVerschillende speelt verschillende rollen

    Gelsenkirchen.kgmOp een voertuig gemonteerde instapbrugVerschillende speelt verschillende rollen

  • Maison Alford.Hydraulische hefbare mobiele instapbrugWaar wordt het over het algemeen gebruikt?

    Maison Alford.Hydraulische hefbare mobiele instapbrugWaar wordt het over het algemeen gebruikt?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!