TurgovishteGedetailleerde structurele tekening van droge transformatorordelijke vooruitgang

  • vrijgavetijd:2022-11-19 13:27:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:349
  • Korte omschrijving:

    Turgovishte,Fabriek voor elektrische transformatorenlekkage van olie op elektrische lasstandTurgovishteNadat de transformator lange

Artikel inhoud

Fabriek voor elektrische transformatoren

lekkage van olie op elektrische lasstand

TurgovishteNadat de transformator lange tijd is gebruikt,TurgovishteEenheidsprijs van scb11 droge transformator, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Duba.Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator


TurgovishteGedetailleerde structurele tekening van droge transformatorordelijke vooruitgang



Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

De energiebesparende analyse van transformatoren is altijd gebaseerd geweest op de vraag of de gebruikssnelheid van de transformatoren minder is dan een bepaalde standaardwaarde. Of transformatoren milieubeschermings- en energiebesparingsinstallaties zijn. Soms zijn dergelijke specificaties niet het besparen van elektromagnetische energie,TurgovishteLevertransformator, maar het consumeren van elektromagnetische energie.

Volgens de conditie van scheuren gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Lijst van installatiematerialenOver het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Verspreiding van het geluid van droge transformator


TurgovishteGedetailleerde structurele tekening van droge transformatorordelijke vooruitgang



In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Conclusie van de testVeroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

TurgovishteDe grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is,TurgovishteVideo van distributietransformator, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Overige productinformatie
  • Bologna.kgmMobiele hydraulische instapbrugToepassingseffect verwerken

    Bologna.kgmMobiele hydraulische instapbrugToepassingseffect verwerken

  • Uden.Zelfrijdend schaarvorkhefplatformDe differentiatie van branchevoordelen

    Uden.Zelfrijdend schaarvorkhefplatformDe differentiatie van branchevoordelen

  • WarschauElektriciteitsverbruik van kleine liftenWaarop moet worden gelet tijdens onderhoud?

    WarschauElektriciteitsverbruik van kleine liftenWaarop moet worden gelet tijdens onderhoud?

  • Luchthaven Baden BadenHandmatige drukontlasting van hydraulisch hefplatformAnalyse van specifieke ma

    Luchthaven Baden BadenHandmatige drukontlasting van hydraulisch hefplatformAnalyse van specifieke ma

  • Lublin.kgmMobiel hydraulisch platformWijze van wegen

    Lublin.kgmMobiel hydraulisch platformWijze van wegen

  • zuidelijke voorstedenHydraulisch elektrisch hefplatformHoe wordt het geïdentificeerd?

    zuidelijke voorstedenHydraulisch elektrisch hefplatformHoe wordt het geïdentificeerd?

  • Ha15 meter hydraulisch hefplatformLeer je hoe je de juiste voor jou kiest

    Ha15 meter hydraulisch hefplatformLeer je hoe je de juiste voor jou kiest

  • Ha4-meter hydraulisch hefplatformHoofdzaak:

    Ha4-meter hydraulisch hefplatformHoofdzaak:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!