Razlog.Hoeveel is een 35kV Power TransformerHoe het kerncomponentprobleem op te lossen?

  • vrijgavetijd:2022-11-21 17:27:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:585
  • Korte omschrijving:

    Razlog.,Razlog.Technische prestatietabel van droge transformatoren,De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet h

Artikel inhoud
Razlog.Technische prestatietabel van droge transformatoren,

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator,Razlog.Scb10 droge transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn,Razlog.transformator voor hoogspanningsdistributie, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

transformator met olieonderdompeling

Razlog.Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

MetroSommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator


Razlog.Hoeveel is een 35kV Power TransformerHoe het kerncomponentprobleem op te lossen?



Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.

lekkage van zegelolie

Welkom gesprekkenLook van olie van gietijzeren delen

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator


Razlog.Hoeveel is een 35kV Power TransformerHoe het kerncomponentprobleem op te lossen?



Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

planDe projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Razlog.Dry type transformator bedrijf

fabrikant van droge transformatoren

Na het aanscherpen van de losse bouten, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Overige productinformatie
  • Szerentendre.kgmMerk mobiele instapbrugWerkkenmerken en risicofactoren

    Szerentendre.kgmMerk mobiele instapbrugWerkkenmerken en risicofactoren

  • AnchorageHydraulische mobiele instapbrugDe onderhoudspunten van deze punten dienen goed te gebeuren

    AnchorageHydraulische mobiele instapbrugDe onderhoudspunten van deze punten dienen goed te gebeuren

  • MonorNameOblique hangend hindernisvrij hefplatformkennis

    MonorNameOblique hangend hindernisvrij hefplatformkennis

  • BotouPenthouse kleine liftWat is de oorzaak van het slechte effect?

    BotouPenthouse kleine liftWat is de oorzaak van het slechte effect?

  • Dun Laoghaire.Hydraulisch heffen van platformsWat zijn de basisvereisten voor productie?

    Dun Laoghaire.Hydraulisch heffen van platformsWat zijn de basisvereisten voor productie?

  • Hebeiphilippines.kgm1 meter hydraulisch hefplatformGebruik gids

    Hebeiphilippines.kgm1 meter hydraulisch hefplatformGebruik gids

  • VlaardingenHydraulische hefplatformuitrustingClassificatie en vereisten

    VlaardingenHydraulische hefplatformuitrustingClassificatie en vereisten

  • Csongrad.Voertuig voor hydraulisch hefplatformDomein

    Csongrad.Voertuig voor hydraulisch hefplatformDomein

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!