Kenin.Isolatiemateriaal voor droge transformatorenHoe het werkt en hoe het te gebruiken

  • vrijgavetijd:2022-11-24 13:27:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:511
  • Korte omschrijving:

    Kenin.,Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door

Artikel inhoud

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt,Kenin.Elektrische elektronische apparatuur, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Kenin.Onderhoudsinhoud van de transformator

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

KomarnoPlug eerst de stroom met volle lading, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Fabrikant van transformatoren

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting,Kenin.transformator gen, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,


Kenin.Isolatiemateriaal voor droge transformatorenHoe het werkt en hoe het te gebruiken



Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Briljantie aanmakenOorzaken van brand in transformator

Verminderde isolering

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.


Kenin.Isolatiemateriaal voor droge transformatorenHoe het werkt en hoe het te gebruiken



Vallende buitenlandse zaken en piercing

gemiddelde methodeHet productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Kenin.De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Verminderde isolering

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage

Overige productinformatie
  • AmsterfenMobiele hydraulische instapbrugWat zijn de veelvoorkomende softwarefouten van het systeem?

    AmsterfenMobiele hydraulische instapbrugWat zijn de veelvoorkomende softwarefouten van het systeem?

  • Laytown.kgmRail type laadplatformWelke praktische problemen zijn opgelost?

    Laytown.kgmRail type laadplatformWelke praktische problemen zijn opgelost?

  • Bohong.Kleine extra liftenMaatregelen voor niveauoptimalisatie

    Bohong.Kleine extra liftenMaatregelen voor niveauoptimalisatie

  • Keszthely.kgmOutdoor hydraulisch hefplatformDe chemische elementen die erin zitten

    Keszthely.kgmOutdoor hydraulisch hefplatformDe chemische elementen die erin zitten

  • CarrigalineHydraulisch hijsplatform binnenshuisHoe de nauwkeurigheid te verbeteren om de oplossing v

    CarrigalineHydraulisch hijsplatform binnenshuisHoe de nauwkeurigheid te verbeteren om de oplossing v

  • PesacNameHydraulisch hefplatform heffende vrachtliftRecent geciteerde fabrikanten

    PesacNameHydraulisch hefplatform heffende vrachtliftRecent geciteerde fabrikanten

  • PesacNameVoetbediend hydraulisch hefplatformWat is de inhoud van de test?

    PesacNameVoetbediend hydraulisch hefplatformWat is de inhoud van de test?

  • PesacNameZelfrijdend hydraulisch hefplatformWat zijn de kernwaarden van het internettijdperk

    PesacNameZelfrijdend hydraulisch hefplatformWat zijn de kernwaarden van het internettijdperk

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!